reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Holandia

Kochana Marysieńko!
Krasnoludek i Muminki Mają dziś wesołe minki, Bo są TWOJE urodzinki! Z TEJ WŁAŚNIE OKAZJI ŻYCZYMY CI: Uśmiechu w każdej sekundzie, radości w każdej minucie, przyjaźni w każdej godzinie, szczęścia każdego dnia, miłości przez całe życie!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, SAMYCH CUKIERKOWYCH CHWIL I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZIUŃKI ORAZ DUUUUUUUŻO ZDRÓWKA!!!!!!!

reklama

100 lat!
Bardzo wielkiego
tortu urodzinowego,
świeczek zapalonych,
marzeń spełnionych,
i niech Ci zawsze
świeci słoneczko...
Moja Ty ukochana Marysieńko!:-D:-D:-D

ale tu wesolutko i kolorowo dzis:-Di w dodatku na urodzinki sie zalapalam:-)a wiec...MARYSIENKO..sto latek..:tak:
zauwazylam ze sebek..maz pauki chce wrocic do domu jednak...szkoda ze jest to wroclaw bo ja w piatek wybieram sie do pl po siostre..ale to okoloce szczecina,glownie-kolobrzeg..wiec niestety jest to niepodrodze:-(no ale jesli jest to jeszcze mozliwe to wplace pieniazki jutro...tylko na jakie konto mam wplacic:confused:
no postaram sie juz nie znikac na tak dlugo:zawstydzona/y::tak:obowiazki domowe i nowiutki czlonek rodziny poprostu powalilo moje zycie i przez jakis okres to ledwo co zipialam:baffled:masakra jakas :sorry2:teraz juz o wiele lepiej...zadnych kolek...spanie mniej wiecej juz o stalych porach...no i trza ten slodki ciezarek pchac do przodu

anja117...jaka juz twoja malutka duzaaaa..patrz jak ten czas szybko leci..zalatwilas juz sobie w niemczech te kindergeld:confused:jest jeszcze w niemczech elterngelg...minimum300euro co miesiac do 1go rtoku zycia dziecka:tak:ja musze ci powiedziec ze ja mojego szkraba w nocy tez biore do lozka..i nawet jak niespie...to juz go nieprzekladam do lozeczka bo tak jakos te male cialko bym chciala przytulac i czuc...ah..sama slodycz:tak:
czarna smoczyca..twoja corusia ma sliczniutkie loczki..tez bym chciala taka laleczke miec..no ale niestety niebylo mi dane...a na kolejne juz raczej sie nie zdecyduje..:baffled:predzej sobie dam jajniki wyciac:-D
no a tak poza tym to moge tylko narzekac i narzekac:sorry2:pogoda nie taka jak trzeba..do szkoly musze wlanczac moje nogi i naginac z quinny..po zakupy wieksze niemam nawet co marzyc..bo mi auto siadlo:wściekła/y:a moj M dupke swoim autem do pracy wozi i nawet niemam sie co go prosic by po pracy zrobil zakupy ze mna bo zmeczony wiecznie:wściekła/y::baffled:no ale pocieszam sie ze nie ja sama na tym swiecie...i ludzie gorzej maja..trza sie cieszyc tym co jest...tylko poprostu czasem egoistycznosc mnie dobija:-p

Ostatnia edycja:
Dla Marysi

___Happy_19th_Birthday____by_Shiritsu.jpg

W dniu, takim jak dziś,
życzę Ci:
Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.

Kochane moje, dziekujemy z calego serca za zyczenia piekne! postaram sie jutro jakies fotki dac, a teraz juz uciekam, bo padam na facjate.
dobranoc, karaluchy do poduchy! :-D

reklama
Dzien dobry
Snecilla wszytskiego najlepszego dla Marysi!
Aniahaven mi tez sie nie chcialo wstawac, bo na dworze taka zimnota ze hej, ale niestety trzeba bylo :baffled:
Karola pewnie nie moze na neta sie zalapac ;-)
U nas pokazal sie kolejmy zabek :-)
Moja claudia nie chce pic cieplego krowiego mleka. dzis rano zrobilam jej na sniadanie, bo chcialam przejsc z modyfikowanego na krowie a ona nie chciala pic :no: i to napewno nie dlatego ze go nie lubi, bo pije podczas luchu i do obiadu krowie mleko, ale zimne. Zrobilam jej wiec kaszke, tez nie chciala, wiec zrobilam jej chleb a do tego zimne krowie mleko w kubeczku i wypila wszystko :szok::-D
Ona to chyba tak jak tato i ja krowiego mleka w cieplej postaci tolerowac nie bedzie :-D
Tylko co ja mam z nia zrobic podawac jej zimne mleko na sniadanie?? :confused:

Do góry