reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej...

Agasta jestem...jestem:tak: tyle że coś chora od popołudnia!:dry:Grypsko mnie zbiera....
Co do znieczulenia to faktycznie nawet podczas karmienia jest możliwe tyle że dentysta mi doradził aby nie karmić przez 6 godz....wtedy odciągałam i juz!
Ide do wyrka bo sił nie mam ....

Aaaa Anetko super post!:-):-):-)

reklama
czesc dziewczyny
moje chorobsko juz mnie troche opuscilo ale taka chrypke mialam ze na jeden dzien zamilklam a teraz pioszcze jak zdechla kura, moj M sie smieje ze mam teraz taki sexi glos:-D:-D
w szkole moge zostac do polowy marca, w sumie juz mi sie nie nalezy ale babki ktore nas ucza chyba sie zlitowaly jak zobaczyly ile kasy wywalilam na ta szkole:sorry2:, musze sobie tylko nastepna czesc ksiazki kupic. :-)
Karola a jak ci sie podoba w szkole???? mowilas ze tez do ROC idziesz
moj Daanu teraz nauczyl sie na nozki sam wstawac i gdzie tylko ma sie czego zlapac to wstaje no i 4 zabek mu wyszedl:tak::tak:

czesc :-)

dość długo mnie nie było, ale zaglądałam co jakiś i podczytywałam co u was tyle że czasu nie miałam odpisać ...
No więc musimy się pochwalić że Asiuni wyszedł w końcu ten ząbek :-D i jak narazie jest spokuj ... mała zdrowa, rośnie i od jakiegos czasu jej ulubioną zabawą jest przeglądanie się w lusterku z mamusia :-) ubaw po pachy jak zobaczy swoje odbicie :-D
Mielismy wyjezdzac do Polski tak jak pisałam wczesniej do tej Biało góry co proponowała bira ale niestety plany nam sie pokrzyzowały a mianowicie ....
w poprzednim tygodniu byłam u swojej ginekolog i okazało się że znowu jestem w ciąży :-):-) to już 4 tydzień i 3 dzien :-)
normalnie jestem taka szczesliwa, o Asie staralismy sie bardzo długo a tu prosze drugi dzidziuś nie planowany szybko się pojawił.. troszke wczesnie ale nie żałuje i się bardzo ciesze :-)
Moj mąż przeszczesliwy, szkoda że Asia jeszcze nie rozumie że niedlugo przyjdzie na świat jej braciszek albo siostrzyczka .. :-)
no właśnie i to ta wiadomosc pokrzyzowała nam plany wyjazdu bo szukamy wiekszego mieszkania i pod uwage bierzemy też wyprowadzke po za miasto gdzieś gdzie cisza spokuj jest ..

to tak w skrócie u nas a co u was?
jakos was mało na forum ... :-)

Dzien Dobry

nikita112 to super wiesci:-)ciesze sie razem z Wami, no i oczywiscie GRATULUJE zabka:tak:
Zrob moze jak znajdziesz chwilke suwaczek Asi i Fasolki:-)latwiej bedzie Cie
"sledzic";-)
Aniahaven i reszta chorowitkow wracajcie do zdrowia
Gosiu gratulki dal Daana,ani sie obejrzysz,a bedzie biegal po calym domu:-)

Ja tylko na moment,musialam kota wypuscic bo codziennie o tej porze idzie na Si, i zaraz wracam jeszcze do wyrka

Dzien dobry
Nikita gratulki zarowno z okazji 1 zabka jak i nowej fasolki :-) Zycze bezproblemowej ciazy :tak:
Czarna jak ja bym wstala wypuscic kota to za chiny bym juz nie zasnela. Wystarczy, ze stopy spod koldry wyciagne i juz mam po sniu :-D:wściekła/y:
Gosia, Aniahaven, Pauka zdroweczka!
Karola moja claudia tez ma czasami napady szalenstwa, np wczoraj. Nie wiem czy to od zeba czy tak sama z siebie, bo zabek sie juz przebil a dopiero teraz jest szal :-D Na szczescie nie ma goraczki ani biegunek, ale jest bardzo marudna i baaaaaaaaaardzo malo je :baffled:

Hej...

Nikita...GRATULUJE!:tak::-D

Czarna widze że mała lubi nowości!Super...;-)
U nas śniegu napadało...wiec dzieciaczki poszalały na sankach w parku...

A gdzie sie kobiety podziewacie?:szok::-)

hello hello

Jestem jestem ...przynajmniej ja dzis intensywny dzien..u nas napadalo ale cieplo i sloneczko swiecilo wiec bylismy cala trojka u fryzjera bo cielam wloski, ;pozniej na zakupach i pozniej znowu na spacerku..teraz reszta spi a ja oczywiscie myje naczynia:wściekła/y::tak:
Nikita gratulacje
Czarna no to mala lubi nowe smaki:tak:
Karola Michas dalej rozrabia
a reszta to niby gdzie jest?

Dzień dobry:-)

Aneta, melduję się:-) Podczytuję Was, ale nie mam sily pisać. Cały dzień chodze senna a wieczorem tylko bez sensu gapię się w TV. A powód tego zaraz wstawię:-):-)
Dzięki, że pytasz o Ingę:-) W przedszkolu super. Wreszcie się zaaklimatyzowała. Codziennie pyta czy dzisiaj idzie do przedszkola. W nocy ładnie śpi. Zasypia sama w pokoju. Ogólnie same pozytywy. Zdecia pokoju wstawię jutro, musze tylko zrobić je w dziennym świetle:-)
Aneta, może chciała byś przychodzić ze swoimi młodymi do polskiej szkoły? Tuaj masz linka:
Szkoła polska w Hadze - Flash Intro

Zajęcia odbywają się co dwa tygodnie w soboty od 10 do 12-13. Dzisiaj byliśmy na zajęciach,moja Inga je uwielbia, choc jak zaczełyśmy chodzić w listopadzie to trochę się krępowała, ale teraz chce się posikać ze szczęścia:-) Jest bardzo aktywna, chętnie współpracuje, o jest naprawdę super:-)

Nikita, gratulacje :-) Na kiedy masz termin?

A teraz chwalę się:-) Wynik jest z wczoraj:-)

reklama
Do góry