Witam Was

Ja zrobiłam rano duże zakupy (mam nadzieje, że na 1,5 tyg mam z głowy )

:-)

i dopiero co je rozpakowałam i posprzątałam mieszkanko

Gosiu wczoraj trochę szybciej zasnęłam

:-) Mój M się trochę zdenerwował, bo zmęczony po pracy, już zasypiał, a ja co chwilę "Michu coś tam coś tam...., michu .... " i się zdenerwował na mnie

Gosiu, Czarna lecimy do Egiptu, Hurghada

, a chcieliśmy do Sharm El Sheikh. Myślę, że w Harghadzie też będzie fajnie

:-). Problem mieliśmy z organizatorem (ci co mają najlepsze opinie to już oferty nieaktualne) i z hotelem również, bo chcieliśmy Aqua blu, ale na cały rok już mają zarezerwowane miejsca

Może innym razem ;-) Odliczamy dni i żyjemy już czerwcem, myślę, że to będzie niezapomniana VI rocznica ślubu

.
Nikita jaka duża Twoja córeczka

i jak juz ślicznie siedzi

:-) Ogromne brawa

Jak się czujesz

Też się zastanawiałam co u Biry, ale myślę, że się dowiem w sobotę jeśli będzie z Ingą w szkole

Agasta miałam kiedyś ten sam problem co ty, nie otwierało się forum na ostatnim przeczytanym poście tylko na ostatniej stronie. Masz może forum zapisane w zakładkach

Usuń je z zakładek wyszukaj od nowa w google i dodaj do zakładek, zobaczy czy to coś da lub jeśli masz włączoną opcje zapamiętaj moje logowanie to wyloguj się i zaloguj na nowo

Anna117 mi też się nie chciało dziś wstać (jak zawsze

), miałam wstać o 7:20, a wstałam o 8:00

- zdążyłam

Nikita ja ostatnio oglądałam domki i powiem Ci szczerze, że Zuid-Holland najdroższy

Dziewczyny napiszcie, gdzie mieszkacie, czy Wam się tam podoba i czy nie ma w Waszym regionie problemów ze znalezieniem pracy

Ktoś mieszka w Eindhoven

Jak tam jest

No i zastanawiamy się nad Bredą

Aniu napisz jak Wam się tam mieszka

Aneta ja mieszkam jakies 60 km od Eindhoven, ale w sumie malo o tym moge powiedziec procz tego ze jest duzo sklepow;-) miasto jak przyjezdza sie wydaje sie ok i chyba mieszka tam sporo Polakow, a ja czasem tam jezdze na zakupy bo sa tam wszytskie mozliwe sklepicha