reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam Was :tak:
Ja zrobiłam rano duże zakupy (mam nadzieje, że na 1,5 tyg mam z głowy ) :-D:-):tak: i dopiero co je rozpakowałam i posprzątałam mieszkanko :tak::tak::tak:
Gosiu wczoraj trochę szybciej zasnęłam :tak::-) Mój M się trochę zdenerwował, bo zmęczony po pracy, już zasypiał, a ja co chwilę "Michu coś tam coś tam...., michu .... " i się zdenerwował na mnie :rofl2:
Gosiu, Czarna lecimy do Egiptu, Hurghada :tak::tak:, a chcieliśmy do Sharm El Sheikh. Myślę, że w Harghadzie też będzie fajnie :tak::-). Problem mieliśmy z organizatorem (ci co mają najlepsze opinie to już oferty nieaktualne) i z hotelem również, bo chcieliśmy Aqua blu, ale na cały rok już mają zarezerwowane miejsca :tak: Może innym razem ;-) Odliczamy dni i żyjemy już czerwcem, myślę, że to będzie niezapomniana VI rocznica ślubu :-D:-D:-D :tak::tak:.
Nikita jaka duża Twoja córeczka :szok::-D i jak juz ślicznie siedzi :szok::-) Ogromne brawa :tak::tak: Jak się czujesz :confused:
Też się zastanawiałam co u Biry, ale myślę, że się dowiem w sobotę jeśli będzie z Ingą w szkole :confused::tak:
Agasta miałam kiedyś ten sam problem co ty, nie otwierało się forum na ostatnim przeczytanym poście tylko na ostatniej stronie. Masz może forum zapisane w zakładkach :confused: Usuń je z zakładek wyszukaj od nowa w google i dodaj do zakładek, zobaczy czy to coś da lub jeśli masz włączoną opcje zapamiętaj moje logowanie to wyloguj się i zaloguj na nowo :tak:
Anna117 mi też się nie chciało dziś wstać (jak zawsze:-D), miałam wstać o 7:20, a wstałam o 8:00 :szok::-D - zdążyłam :tak:
Nikita ja ostatnio oglądałam domki i powiem Ci szczerze, że Zuid-Holland najdroższy :szok::baffled::baffled: Dziewczyny napiszcie, gdzie mieszkacie, czy Wam się tam podoba i czy nie ma w Waszym regionie problemów ze znalezieniem pracy :confused: Ktoś mieszka w Eindhoven :confused::confused::confused: Jak tam jest :confused: No i zastanawiamy się nad Bredą :tak::tak::tak: Aniu napisz jak Wam się tam mieszka :confused::confused:

Aneta ja mieszkam jakies 60 km od Eindhoven, ale w sumie malo o tym moge powiedziec procz tego ze jest duzo sklepow;-) miasto jak przyjezdza sie wydaje sie ok i chyba mieszka tam sporo Polakow, a ja czasem tam jezdze na zakupy bo sa tam wszytskie mozliwe sklepicha

reklama
Witam popołudniowo
Aneta tak na szczęście mam jeszcze tatę:tak::tak: Inaczej byłoby mi strasznie smutno.Ja mieszkałam w Bredzie i w Roosendaalu:tak:Breda jest fajnym miejscem do zamieszkania,ładnie są lasy i jest jezioro:tak: Ale jeden minus jest taki ,że jak na małe miasto jest za dużo polaków :dry:Co za tym idzie mniej pracy:confused:
Co do Roosendaalu to jest wioska też nie brzydka ale z praca gorzej:no:
Robale dziewczyny maja racje,wez męża a bedziesz się czuła bezpieczniej:tak:
Anno też miałam lenia rano ale się rozkręciłam:tak:

Anetko ja mieszkam również nie daleko eindhoven bo 35 km mam, ale niestety nie jestem Ci wstanie powiedzieć czy jest tam dużo pracy. Bo w miejscowości gdzie mieszkam Gemert nic się nie dzieje

Witam,

Jestem Ania i od 11 tygodni i 6 dni jestem w ciąży. Strasznie się ciesze bo póki co wszystko wyglada dobrze. Dzisiaj byłam na usg i moje maleństwo jak narazie stoi na głowie :-D a do tego jest bardzo ruchliwe, to chyba dobry znak.

Witaj Anna R.!! Witamy na naszym przesympatycznym i zawsze pomocnym forum :) Napisz cos o sobie, skad jestes? milego wieczoru wszystkim zycze.. Ja uciekam bo... R. przyjechal! :)

Dziękuje !!

Mieszkam i pracuje w Holandii (Hulshorst) już prawie 2 latka, jestem tutaj z Mężem :D Cóż więcej mogę napisać? O sobie to tak trudno... Narazie żyje tylko dobrymi wieściami, że Moje Maleństwo ma się dobrze. To jest moja druga ciąża - pierwsza skończyła sie w 8 tygodniu :(.
Serdecznie pozdrawiam ale już znikam! Dobranoc

Sencilla ja również nie mogę się doczekać :tak::tak::tak: Tak chcemy kupić mieszkanko jeszcze w tym roku, ale zobaczymy czy się uda :confused:
Witaj R.Anna i nie znikaj:no:, gratuluję lokatora w brzuszku :tak::-)
Byłam z chłopcami na spacerze po obiadku, spacerek udany, słoneczko ślicznie świeciło:tak:

Chciałam wstawić zdjęcia i nie mogę:-( Co robię nie tak:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Aneta gratuluje wakacji, na pewno to będzie niezapomniana rocznica :tak:
R.Anna witaj ,gratuluję fasoleczki i życzę bezproblemowej ciąży:tak:
Robale jak po umowie??
Sencilla witaj się witaj ;-):-):tak:A może przybędzie nowa ciężaróweczka na forum:-D:-D

Do góry