reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Byłam kochane, normalnie jestem w szoku, zaprosili mojego męża, pieska na kawkę, pogadaliśmy. I MAM PRACĘ heheh, będę chodzic na 7 do 17 i dostałam 5 euro na godzinę, a do nich mam 300 metrów. Niunia ma 9 miesięcy, póki co jeszcze w Pl jest, bo rodzice nie mieli z kim jej zostawić. Czekają na wolne i jadą po nią, czyli do świąt czekam na niunię. Ależ się cieszę

reklama
Hej...hej...

Kochane przepraszam że mnie nie ma ale ja jak zwykle jak przeciąg - lepiej sie czuje i ...skutki od razu widać!:-D Pochłonęła mnie praca jak co tydzien i szkoła...i USG zaliczyłam wczoraj a dzisiaj wizyte u położnej...poza tym znajoma przyjechała na tydzien z córeczką więc paplamy i paplamy...
Aaaaa...i jeszcze rano standardowo przysypiam ...a potem wszystko jak intercity!:-D

Obiecuje jutro doczytać forum i ...być juz na bieżąco!:tak::tak::tak:

Dzisiaj zmykam do łóżeczka...i mówie DOBRANOC!

dziewczyny probowalam juz wszystkiego i dalej forum nie dziala mi tak jak powinno :wściekła/y::no::wściekła/y:
my dzis bylismy na spacerku i spotkalam nasza pania z kraamzorg :-) pierwszy raz od kad u nas byla :szok: Fajnei bylo znowu ja zoabczyc, a claudia sie zachwycala ze :szok:
poza tym to wsyztsko po staremu.
R.anna witaj :-)
Robale gratulki
Anna udanej wycieczki :-)
ide spac, bo jutro znowu do pracy
dobranoc

czesc dziewczyny
dzisiaj Daanu byl w cb wazy 11600 i 78,5 cm, wszystko w porzadku rozwija sie dobrze i dostal 2 szczepionki. Ja musialam do roboty isc wiec moj M. poszedl, ale najlepsze ze wogole zapomnial ze ma isc (chociaz wczoraj o tym rozmawialismy) ale na szczescie babka do niego zadzwonila i mu przypomniala:-D
Aneta ja ci mojej wyspy nie polecam bo sama chcialabym sie stad wyprowadzic, nasz dom wolnostojacy kosztuje 205000 (3pokoje, salon z kuchnia) no i o prace w turystyce tez nie trudno. No ale jak mowisz ze twoj maz sie boi nad morzem to wyspa wogole odpada. W sumie jest tutaj w porzadku ale prom ogranicza i utrudnia bardzo zycie:dry:
AnnaR witaj na forum:-)
Sencilla udanego wieczoru z mezem moze bedzie owocny;-)
Robale gratuluje pracy, z takim malenstwem to bedzie sama radosc spedzac czas
uciekam tez spac bo jutro znowu do pracy, ale jeszcze tylko 4 dni:-):rofl2::-)

witam, pewnie wszystkie już śpią... ja jak jestem sama jakoś się boje spac:dry::confused:

witam nowa mamusie;-)

aneta-widac po zdjeciach na nk że nowy aparat się super sprawuje, chłopcy śliczni;-) a co do miejsca zamieszkania to nie polecam amsterdamu:dry:

agasta- zapomniałaś wkleic pazurki;-):-p

robale- gratulacje pracy, i nie było sie czego bac;-)

aniahaven-odpoczywaj jak najwięcej;-)miłego plotkowania:tak:

pauka-a moze czas zmienic prace w kierunku kulinarnym, placuszki chetnie by znikały;-)

natka-zapomniałaś wstawic zdjęcia z pokoju Zosi, pewnie zapracowana jesteś i do tego szkoła:confused:

agnes co u ciebie?
beauty, magdalena gdzie jesteście???

Załączniki

• Zdjęcie0021..jpg
    Zdjęcie0021..jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry
spalam jak zabita i rnao z lozka zwlec si enie moglam
Niunia nie zpaomnialam tlyko czasu brak na zrzucenie na kopma :-D wiczorkem tez nie am rady o wroce do domu dopeiro kolo 20
ale jutro mam wolne to wstawie :-)
Gosia czym Ty Daana karmisz ze taki duzy jest :-D
Milego ndia

Do góry