reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam
Takimi pysznościami częstujecie ,a ja nie mam piekarnika i miesca na niego też nie mam:no::no:A ślinka cieknie:tak::tak::-D
Aneta udanego spotkania
Pauka ja też zawsze się zastanawiałam gdzie pracujesz... a teraz mi się przypomniało że już pisałaś:tak:
Niunia fajnie jakby ci się udało ...nie ma jak samemu sobie szefować :)
Gosia ale Dann już duży chłopczyk za niedługo Michałka przerośnie:happy:
Ja też mam po prawej str opce "pokaż pierwszy nieprzeczytany post":tak:
Do nas tez za godz zawitają goście:tak:

Ostatnia edycja:
Witam,

Dzięki Dziewczyny za serdeczne przyjęcie :D.

Dzisiaj przyznałam sie w pracy ze jestem w ciąży, zobaczymy jakie będą tego konsekwencje.
I tak wygonili mnie znowu wcześniej z pracy bo ten kryzys cholerny!! I nie ma zamówień!!

Więc sobie siedzę przed kompem i wcinam owocki :D

Hej...

Ja już po pracy....
R.Anna witaj!:tak:na kiedy masz termin bo mi sie wydaje że różnice mamy 1-dno dniową!:-D
Robale gratuluje pracy!Super ci sie udało!
Paulina
Anetko ale mi smaka narobiłaś!:-) Miłej nauki wieczorkiem...
Gosiu ale masz duuużego chłopczyka, proszę proszę jeszcze trochę i ...za dziewczynami bedzie sie ogladał!
Agasta czy już ci sie naprawiła ta opcja?:confused:
Agnes wypoczywaj... wiesz co cie potem czeka !;-)

Mój M mi dzisiaj zupke ogórkową na "zamówienie" ugotował.Właśnie konsumuje a potem ...do nauki bo rano do szkoły!:-D

Ostatnia edycja:
aniahaven - po suwaczku widzę, że jest między nami aż 1 dzień różnicy! Ja dzisiaj mam 12 tydzień :D,
Gratuluje w takim razie!! A termin mam na 15 września :D

Upsss.... to ja cały czas myslałam że ...w pażdzierniku a faktycznie w karcie wpisaneny mam 16.09:szok::szok::szok: To przecież wrzesień...:-D:-D:-D

Nieźle zakręcona jestem!:baffled::-)

reklama
Do góry