reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam:tak:
Ja mieszkanko posprzątałam, placuszek upiekłam - szybkiego murzynka, ostatnie pranko się pierze, mąż zakupy zrobił na cały tydzień, MAM WEEKEND :-):tak::-D
Jutro do pl szkoły, ale jak mnie ochota najdzie to może umyję okna i wypiorę firanki, albo zaczekam z tym do poniedziałku :dry::nerd: Wiosna idzie to aż mi się chce wiosenne porządki robić :-D:-D:-D Ogródek też muszę posprzątać, bo pełno liści i w ogóle nie za fajnie tam po tej zimie :no:

Agnes odpoczywaj dużo i w razie W życzę Ci bezbolesnego porodu :tak::tak::-)
Sencilla no to mąż niespodziankę Ci zrobił :-):-D, zdrówka dla całej rodziny :tak:
Aniu aż Ci zazdroszczę tych primulki i stokrotki :tak::tak:
Karola jak Michaś lepiej już:confused: Zdrówka dla niego :tak::tak:
Miłego wieczoru życzę:tak: i uciekam poczytać dzieciaczkom bajkę bo jeszcze nie śpią :no::szok:

reklama

Ale u nas padało w nocy!:szok:
Karola zdaje sie ze taniej ale wybór też większy!:-DTrudno powiedzieć bo oczopląsu tam można dostać między polskimi a rosyjskimi literami!:-)
Wszystkim zakatarzonym i gorączkującym - zdrówka!
Anetko miłej zabawy w pl szkole!:tak:
Agasta lepiej ci juz?:confused: Odreagowałaś?

Mam pytanko...czy ktoś mógłby spróbować to otworzyć bo mój laptop zwariował:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i chyba mi sie jakiś pragram usunął:zawstydzona/y: a potrzebuje ten TEST MODULES 1-3 /co jest na dole po prawej/...Będę bardzo wdzięczna...jak mi go ktoś w innej postaci na email huisania@o2.pl prześle!:sorry2::sorry2::sorry2:

Uciekam...

Dzień dobry !!!!

u nas dzisiaj super pogoda !!!!!

Ja zaraz idę do szpitala na ktg zobaczymy czy zapiszą się jakieś skurcze może mi też zrobi usg ja bardzo lubię podglądać moją malęńką !!!!!! ale jeszcze bym nie chciala rodzić od środy już mogę bo mój mąż we wtorek ma zaplanowany wyjazd z Holandii !!!!!!

miłej soboty!!!!!!

Dzień dobry
Aneta Michaś już lepiej ja myślę że to przez zęby:tak:Miłej zabawy w pl szkole:tak:
Agnes poproś malutką żeby zaczekała na tatusia:-)
Aniu mnie się nic nie wyświetla o prawej stronie:no:Jak tam mówisz to musze tu poszukać takiego sklepu:tak:

U nas dziś brzydko i pada

dzien dobry
Aniahaven odreagowalam troche, ale LEJDIS jak dla mnei to rpzereklamowany strasznie i w dodatku wcale nie taki fajny jak mowili
Pogoda u nas tez paskudna, mnie dalej chorobsko trzyam wiec nawet dobrze ze slonce nie swieci bo nie mam sily wyjsc z domu a w dodatku jestemy caly dzien same znowu :confused:
Agnes daj znac jak tam na kontroli
Karola jak Michas?
Aneta przesil mi troche swojej energii, bo ze mnei ucieklo gdzies powietrze :baffled:

Witam ,

Agasta, masz racje, dzisiaj pogoda beznadziejna i aż się nie chce wogóle wychodzić z domu. Jesli chodzi o wczorajszy filmek to wiesz jak to mówią: o gustach się nie dyskutuje, jednym się podoba innym nie, przecież to nic złego.

U nas też nudy, nawet w telewizji nie ma nic ciekawego..., chyba jakiś deserek zrobie bo mnie na słodkie wzięło. I dalej bede odpoczyć z nadzieją, że jutro zaświeci słoneczko.

milego wieczorku!
Aneta, widzialam zaraz obok nas sliczny domek do sprzedania, dwa kroki od szkoly i w ogole fajna lokalizacja ;) moze sie skusicie?
:D

Witam Was niedzielnie:tak::tak:
Sencilla, a jest może ten domek w internecie, mogłabyś wpisać adres w google.nl i poszukać może na fundzie jest:confused: no i cena mnie interesuje:tak::tak:
Mój M chce się wstrzymać z zakupem mieszkania :-:)-(,bo teraz za niski kredytu dostaniemy:-(
Senicla jak Wasze zdrówko:confused:
Bira jak Inga lepiej już:confused: Świetnie Inga wyszła na tych zdjęciach z baliku:tak: Ekstra!!!:-)
Karola Michaś już zdrowy:confused:

Ja mam dziś spotkanie w sprawi pracy :tak::tak::tak:o 10:30:tak::tak::tak:

reklama
Hej laseczki!!!!

Ja jeszcze w dwupaku na wczorajszym ktg zapisały się jakieś tam skurcze ale nie na tyle mocne zeby wywołać akcje porodową rozwarcie się nie zmieniło dalej na 0,5 cm wiec luzik zaraz wyszłam do domu i odrazu pojechalam z malym na zakupy bo wiosna a on nie ma butów ale zakupiliśmy 2 pary bo sie nie mogłam zdecydować a ja jak mąż przyjedzie z Holandii to się biorę ostro za świąteczne porządki i może wtedy........ chcialabym na święta już urodzić!!!!!a jeszcze wczoraj jak byłam na ktg i czekałam na lekarza pogadalam z laskami które już urodziły i nasłuchałam się jak te maluszki płakaly to trochę mnie to przeraża ale co tam będzie dobrze !!!!

Aneta powodzenia w sprawie pracy !!!!

Agasta Claudia słodziutka!!!

Miłej niedzieli !!!!

Do góry