reklama
agnes74
Zadomowiona(y)
Moja mała córeczka jest już z nami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
własnie dzisiaj wyszliśmy do domu ze szpitala a urodziłam w środę 31 marca o godz 16 25 mała ważyla 3700 i 57 cm długa dostała 10 punktów w skali apgar ma długie ciemne włoski !!!!!!!!!!!!!!a wygląda identycznie jak Dawidek jak się urodził !!!!!!!pozatym poród ok czuję się już całkiem dobrze !!!!!
Życzę wszystkim wesołych świąt wielkanocnych i mokrego dyngusa !!!!!!!
własnie dzisiaj wyszliśmy do domu ze szpitala a urodziłam w środę 31 marca o godz 16 25 mała ważyla 3700 i 57 cm długa dostała 10 punktów w skali apgar ma długie ciemne włoski !!!!!!!!!!!!!!a wygląda identycznie jak Dawidek jak się urodził !!!!!!!pozatym poród ok czuję się już całkiem dobrze !!!!!
Życzę wszystkim wesołych świąt wielkanocnych i mokrego dyngusa !!!!!!!
bira
Listopadowe mamy'07
Dobry :-)
Agnes, serdeczne gratulacje :-) Wklej zdjęcia malutkiej jak znajdziesz chwilkę :-) Ja Dawidek zareagował na siostrę?
Czarna, współczuję trzydniówki... masakra, mam nadzieję, ze już ok.
Nikita, ja już od jakiegoś czasu czuję malucha, takie delikatne muśnięcia. Wiem, że to na pewno TO.
Byliśmy z Ingą dzisiaj w kościele na święceniu jajek. Ina jak zawsze musiała pokazać różki, więc były krzyki, płacze i wymuszania, zanim ksiądz przystąpił do święcenia Inga już opędzlowała prawie całą zawartość koszyka. Zaczęła od czekoladowych jajek i kurczaczków a skończyła na kiełbasie... Ale na szczęscie na rok mam spokój ;-)
Dziewczyny życzę Wam spokojnych , zdrowych i spokojnych świąt :-)
Agnes, serdeczne gratulacje :-) Wklej zdjęcia malutkiej jak znajdziesz chwilkę :-) Ja Dawidek zareagował na siostrę?
Czarna, współczuję trzydniówki... masakra, mam nadzieję, ze już ok.
Nikita, ja już od jakiegoś czasu czuję malucha, takie delikatne muśnięcia. Wiem, że to na pewno TO.
Byliśmy z Ingą dzisiaj w kościele na święceniu jajek. Ina jak zawsze musiała pokazać różki, więc były krzyki, płacze i wymuszania, zanim ksiądz przystąpił do święcenia Inga już opędzlowała prawie całą zawartość koszyka. Zaczęła od czekoladowych jajek i kurczaczków a skończyła na kiełbasie... Ale na szczęscie na rok mam spokój ;-)
Dziewczyny życzę Wam spokojnych , zdrowych i spokojnych świąt :-)
Dobry wieczór!
Agnes...

My tez niedawno wróciliśmy z kościółka...
msza o 18.00 trwała ponad dwie godziny a dopiero po niej było święcenie!
Nie muszę mówić co sie działo w kościele...dzieciaki wyły, leżały na podłodzę itp. po prostu masakra!

Ja przyszłam specjalnie późno ale i tak długo sie naczekałam- moi na szczęście usiedzeli, ale ludzie psioczyli!
Ja nie wiem na co ten ksiądz liczył...chyba na cud!
Miłego wieczorku!
Agnes...

My tez niedawno wróciliśmy z kościółka...
msza o 18.00 trwała ponad dwie godziny a dopiero po niej było święcenie!
Nie muszę mówić co sie działo w kościele...dzieciaki wyły, leżały na podłodzę itp. po prostu masakra!

Ja przyszłam specjalnie późno ale i tak długo sie naczekałam- moi na szczęście usiedzeli, ale ludzie psioczyli!
Ja nie wiem na co ten ksiądz liczył...chyba na cud!
Miłego wieczorku!
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam wieczorowo
Bira ,Ania my byliśmy wczoraj wieczorem w kościele i Michaś tak tworzy ,że się uderzył w czoło i wychodziłam z orkirstrą z kościoła

Dziś dla odmiany usnął w aucie i poł święcenia przespał,pod koniec jakiś chłopczyk ruszał jego nogą i się obudził 

Czarna my za toba tez teskimy
:-)
Pauka co u was???
Ja dopiero skończyłam ostatnie przygotowania,nawet upiekłam babke i sernik z brzoskwiniami... w mikrofali z piekarnikiem
Jak się chce to się wszystko da zrobić
KOCHANE MOJE życzę wam radosnych świąt Wielkiej Nocy , pysznego śniadanka wielkanocnego i mokrego śmingusa dyngusa
dobranoc
AGNES
Z okazji narodzin Waszego maleństwa, życzyę Mu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia.
Z okazji narodzin Waszego maleństwa, życzyę Mu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia.
Bira ,Ania my byliśmy wczoraj wieczorem w kościele i Michaś tak tworzy ,że się uderzył w czoło i wychodziłam z orkirstrą z kościoła

Dziś dla odmiany usnął w aucie i poł święcenia przespał,pod koniec jakiś chłopczyk ruszał jego nogą i się obudził 

Czarna my za toba tez teskimy
:-)Pauka co u was???
Ja dopiero skończyłam ostatnie przygotowania,nawet upiekłam babke i sernik z brzoskwiniami... w mikrofali z piekarnikiem

Jak się chce to się wszystko da zrobić
KOCHANE MOJE życzę wam radosnych świąt Wielkiej Nocy , pysznego śniadanka wielkanocnego i mokrego śmingusa dyngusa

dobranoc
bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry :-)
My na nogach już od 6:30, bo Ingusia już zdążyła się wyspać... Także po śniadaniu zostało tylko wspomnienie ;-)
Uciekam głowę myć i chcę wyciągnać wszystkich na spacer :-)
My na nogach już od 6:30, bo Ingusia już zdążyła się wyspać... Także po śniadaniu zostało tylko wspomnienie ;-)
Uciekam głowę myć i chcę wyciągnać wszystkich na spacer :-)
witam was wszystkie swiatecznie
Dziewczyny ja wam rowniez zycze zdrowych i spokojnych swiat Wielkiejnocy a jutro duzo wody:-)
dziekuje w imieniu Daana za zyczenia
ja dzisiaj swietuje sama w domu bo moj M. tradycyjnie w pracy, jutro dla odmiany oboje idziemy do pracy
Agnes GRATULACJE niech malutka sie zdrowo chowa a i tobie zycze szybkiego powrotu do zdrowia
:-)
Dziewczyny ja wam rowniez zycze zdrowych i spokojnych swiat Wielkiejnocy a jutro duzo wody:-)
dziekuje w imieniu Daana za zyczenia
ja dzisiaj swietuje sama w domu bo moj M. tradycyjnie w pracy, jutro dla odmiany oboje idziemy do pracy

Agnes GRATULACJE niech malutka sie zdrowo chowa a i tobie zycze szybkiego powrotu do zdrowia
:-)Witam...
Nasi goście już poszli....
Maluchy już w piżamkach, zaraz pewno padną!
Święta, święta i zaraz będzie po świętach - wszystko co dobre szybko mija!:-) ale miło było!
Karola jeśli chodzi o "niemożliwe rzeczy"
to ja nawet upiekłam sernik z serków wiejskich pierwszy raz w życiu...pycha, tylko nastepnym razem zostawie go na noc na pieluszce do odsączenia bo jest za mokry!
A to kilka naszych foteczek!
Koszyczek z jajami!

Świateczny stroik....:-)

Ujęcie drugie!;-)

Nasi goście już poszli....
Maluchy już w piżamkach, zaraz pewno padną!Święta, święta i zaraz będzie po świętach - wszystko co dobre szybko mija!:-) ale miło było!
Karola jeśli chodzi o "niemożliwe rzeczy"
to ja nawet upiekłam sernik z serków wiejskich pierwszy raz w życiu...pycha, tylko nastepnym razem zostawie go na noc na pieluszce do odsączenia bo jest za mokry!
A to kilka naszych foteczek!
Koszyczek z jajami!

Świateczny stroik....:-)

Ujęcie drugie!;-)

reklama
bira
Listopadowe mamy'07
My już też pożegnaliśmy gości :-) Był brat z bratową i córką, brat Marzeny z dziewczyną :-) Było bardzo miło, ale oczywiscie Inga odstawiła koncert, bo ona chce, żeby Amelka została, albo ona z nią pójdzie. Uwielbia tą małą :-) Oby swoje tak lubiła :-) A jutro może znowu do zoo się wybierzemy, tylko żeby pogoda dopisała...
Ania, super świątecznie :-)
Gosia, nie zazdroszczę takich zapracowanych świąt... Oby następne były lepsze.
Ania, super świątecznie :-)
Gosia, nie zazdroszczę takich zapracowanych świąt... Oby następne były lepsze.