reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzień dobry :-)

Natka, gratulacje :-) Spokojnej ciąży :-)

Agnes, spokojnej drogi :-) Na pewno dojedziecie bez większych problemów :-)

Aneta, u Was jak nie urok to przemarsz wojska... Biedny Niko...

reklama
Dokładnie Bira :-(
Właśnie wróciłam moją kozą ze szkoły - zimno na rowerku :tak: i poszłam moje miśki wycałować, bo już śpią. Niko narazie śpi spokojnie, rana na ok 5cm :-:)-(Man nadzieję, że będzie ok:eek:
Idę na ciepłą herbatkę i kolacje, bo mężuś zrobił:tak:

Dzień dobry.. u nas nie za dobry bo dalej leje...:dry:
Anetko może faktycznie powinnaś stanowczo z nimi porozmawiać....:cool2:
Carinio witaj na forum, i jak sie czujesz?;-)Chyba jesteśmy w podobnym etapie ciąży...:-D:-D:-D:-D

Ja zmykam na zakupy,potem kilka odwiedzin jeszcze ...i mam nadzieje ze polece choc loty do Londynu i Mediolanu odwołane!!!:szok::szok::szok:

Po południu wraca moja siostra z Finlandii więc dzień jak we młynie...:-)

dzień dobry, aneta jestem w szoku, wysyłasz dziecko do szkoły i myślisz ze tam nic mu sie nie może stac, a jemu spada gałąź na głowę!!!! ja bym tego tak nie zostawiła, bo to nie jest normalne...

ania masakra jakas, w telewizji już używają słowa POWÓDŹ.
Miłego dnia, dzisiaj na 16 idziemy oglądac dzidzię;) już nie mogę się doczekac

reklama
dzien dobry
troche mnie nie bylo wiec mialam co czytac :-D
Witam nowa forumowiczke
Natka gratulacje
Aneta jak chcesz powiedziec przy przedstawianiu sie ze ci milo, to mowisz aangenaam
Paulinaanna fajny brzusio.

Do góry