reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dobry :-)
U nas mega upał... Teściowa zabrała Ingę na spacerek a ja miałam odpoczywać... Nie bardzo mi to wychodzi to odpoczywanie ;-)

Aneta, do jakiego żłobka chodzi Oliwerek? Jak na pierwszy raz chyba ok się zachowuje... moja pójdzie po pięciu tygodniach przerwy... to będzie hard core...

Carinio, nie wiedziałam, że byłaś w szpitalu. Ważne, że już ok.

MamoMikołaja, ale malutka rośnie :-) A z ospą może będzie ok. Mojej koleżanki synek miał i pomimo, że Inga bawiła się z nim dzień przed tym jak go wysypało to nie zaraziła się. Trzymam kciuki.

Hej...

A ja jeszcze nie śpie...bo mój wymyślił sobie wędzenie makreli...w sobote by na morzu i nalowił....:tak:
A pozatym moja mama ma dziś imieninki - więc sobie piwkują na balkonie przy świecach i rybki podjadają....:-D
Carionio dobrze że już lepiej...dbaj o siebie!
MamoMikołaja córcia sama słodycz....:-p nic tylko wyściskać....

Dobrej nocki...

kochane, tak juz lepiej. Dzieki Bogu :) ja tez mecze sie upałem i to bardzo :(( juz mam dosc a porod dopiero we wrzesniu ;( ja chce zeby juz byl sierpien :D spijcie slodko i do rańca :*

Bry....

Nocka u mnie koszmar - tak duszno że cztery spacerki na dół zaliczyłam....:wściekła/y: aż w końcu zasnęłam w salonie...
Już o 7.00 zaliczyłam pobranie krwi:dry: bo mi położna kolejną kontrole zaleciła...a teraz lece na śniadanko - głodna jak wilk jestem bo na czczo musiałam być....

I zmykam...pa!

Aaaaa... i jeszcze kawka!:-D

Załączniki

• 6cafcb7300.jpg
    6cafcb7300.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 50
Bry

a my pomalutku sprzatamy,Jessi ma chwilowa przerw na Baby tv,a ja na kompa;-)

Hrabia z Janem pojechali na polowanie. Po drodze na rozgrzewkę wypili strzemiennego. Widzą jelenia. Hrabia wypalił i nie trafił. No to wypili jeszcze raz. Znów widzą jelenia. Hrabia znów wypalił i nie trafił. Znowu wypili. Jada dalej i widzą jelenia.
- Hrabio, może teraz ja spróbuję?
- Dobrze Janie.
Jan strzelił i jeleń padł.
- Jak to zrobiłeś?
- Trzeba celować w środek stada...

Hej,
ja mam dzień od samego rana do dupy:wściekła/y::-:)-(, nawet pisać się mi nie chcę, a miałam w planach posprzątać całe mieszkanie, zrobić pranie i placek:-:)wściekła/y:
Bira chodzi do DAK:tak:

reklama
hej
dziewczyny szukam po wszystkich sklepach jakiegos pasa na brzuch zeby mnie troche wyszczuplic ale nigdzie nic takiego nie maja...
moze wiecie gdzie to dostane? i jak sie to nazywa ??? w pl to niema problemu z takim czyms a tutaj ...????

Do góry