reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

Jedzie chłop samochodem. Zobaczył stojącą przy drodze tirówkę. Pomyślał że chce gdzieś podjechać, więc się zatrzymał.
Jadą w milczeniu. W końcu tirówka nie wytrzymuje i pyta:
- Uprawia pan seks?
A chłop na to:
- Nie, w tym roku tylko ziemniaki i żyto.

reklama
dziękuje dziewczyny za życzonka!!!!:-)

u nas Seba dwa dni gorączkował ale nic po za tym wiec nie byliśmy u lekarza , bo po co żeby powiedział ze zbijac temp. paracetamolem ;-) ale jak dziś temperatura wróci to pójde dla swietego spokoju swojego. ma strasznie dziąsło spuchniete wiec mysle ze to od 5 zęba.

moze to jakiś wirus no zobaczymy widze ze ania pisała ze tez mały jej goraczkował :baffled:
no w końcu sie ochłodziło i jest czym oddychac :-)

Witam
Ania zdrówka dla Erniego, i oczywiście trzymam kciuki:tak:
Olguniu i Ann wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!!!
Wiecie co natworzyłąm:szok: Ze mnie to jest zakręcona baba:no::-D:-D Zamówiłam zaproszenia ślubne ,wysłałam już jednej rodzinie której nie mogę osobiście wreczyć a oni wczoraj do mnie dzwonią czy datę zmieniliśmy:szok::szok::baffled: patrze a ja pomyliłam miesiąc i zamiast 25.09 napisałm 25.10:baffled::szok::szok: muszę jeszcze raz zamawiać:szok::baffled:

Dobrze ,ze A się nie zdenerwował:-D A czas leci:baffled:

Ostatnia edycja:
Witam się
Olgunia, Ann spełnienia marzeń i samych radosnych dni:tak::tak:
Aniu, Olgunia zdrówka dla dzieciaczków, moi oboje już tego wirusa mieli :baffled:
MamoMikołaja może - Dank u wel voor het hele jaar :confused:
Aniu jak tam Twoje nowe mieszkanko, udało się coś:confused:
Karola ale wtopa ;-):-D Dobrze, że nie porozsyłałaś wszystkich zaproszeń i że ta rodzinka wiedziała, że macie ślub we wrześniu a nie w październiku:tak: Karola a skąd Wy jesteście z PL:confused:

Trochę mnie tutaj nie było, więc już nie pamiętam o czym pisałyście, wiec sorki, że nie odpisuję każdej :zawstydzona/y::blink:

Dziewczyny polecam książkę Hulya Kalkan "Chciałam być tylko wolna" - przeczytałam w 3 wieczory do poduszki :tak: Napiszę Wam tylko, że jest to książka o Muzułmance, która stała się Niemką i jej pięknej miłości (poświęceniach) do rodzeństwa :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Hej...

Ale tu ruch jak w ulu!:-D Fajnie że sie znowu pokazałyście....

Anetko a jak długo twoi gorączkowali?:zawstydzona/y: Mam nadzieje ze juz jutro mu przejdzie choć troche....

A teraz wam podziękuje ze tak dobrze trzymałyście kciuki!!!! :-D:-D:-D
Dzisiaj po południu podpisałam kontrakt na dom z ogródkiem tak dużym że czuje sie jak w PL, za płotem farmer i z 50 krów na łące i trawka wszędzie że można marzyć i leżeć. Na razie mój M będzie go remontował przez dwa tyg. z właściecielem a od 1 sierpnia sie wprawadzam!!!! :-):tak::-):tak: Jupi!

Aniu GRATULUJE nowego mieszkania:tak:
Olgunia zdrówka dla synka

Aneta no nie wiem gdzie podziałam głowę ostatnimi dniami:sorry2:Mieszkam koło Wadowic, na południu :tak:

reklama
Do góry