reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Bry...

A ja poszłam spać po 0.00 i... już wstałam:dry::dry::dry:... Głodna oczywiście:-D!
Anetko będe sie modlić o twoje zdrowie.... mam nadzieje że te tabletki załatwią sprawę i nie bedziesz musiała cierpieć....

reklama
Bry

Moja niunia miala wczoraj caly dzien goraczke :( .Mysle,ze to zeby bo i kupki luzne.Dzisiaj juz troszke nizsza ma temperature ale calkiem nie spadla.Wczoraj jak wstala to miala 40,6 :szok:

Natka ja mysle,ze jak sie pytac to w UWV bo to oni placa i chorobowe i maciezynskie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry