reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
No dziewczynki - jak widać nie wszystko można sobie tak zaplanować!:-D
Poszłam na to ktg co normalnie 30min trwa:tak: a zeszłam po 1,15godz...bo mały tak wariował i kopał że mu zapis serca zanikał... więc musieli go pilnować... potem mu tak serce przyspieszyło do 180uderzeń :szok: tak sie rzucał że ginekoleg musiał przyjść ocenić czy to normalne czy nie....:-p
Nazwali to jogging.. i mnie wysłali na położnictwo na badanie ginekologiczne...:cool2:
Tam trafiłam na tego samego gina co mi w piątek powiedział że ...urodzę! :-)
Troche sie zdziwił że ja w jedym kawałku chodzę...:eek::eek::eek:
Zrobili mi badanie i tzn...strippen czy jakoś tak to sie pisze... czyli oddzielenie łożyska od reszty i... wysłali do domu. :tak:;-)
Jak mnie do piatku nie weźmie to w piątek rano o 6.30 mam zadzwonić i...sobie miejsce zarezerwować bo będą wywoływać...:blink:

A tak na marginesie to mam ponad 3cm rozwarcia... i całkiem dobrze sie czuje...;-)

Tyle że ciągle trochę krwawie- i nie wiem czy to jest naturalne czy nie po tym zabiegu...muszę gdzieś poszperać w internecie.
A może ktoś też to miał robione???:confused::eek::confused:

ANIU będzie dobrze....nie panikuj!!!

witam
Aniu i dalej musisz czekac, wspolczuje ci tego czekania. Caly dzien sie zastanawialam czy juz po wszystkim. A czy to normalne ze maly tak wariowal???? Matko, to co my matki musimy przezyc to nikt nie zrozumie. Trzymaj sie Aniu
MamoM. to ci maly urwis, dobrze ze sie wszystko dobrze skonczylo
Aniu badz dzielna jutro u dentysty-sadysty, ja nawet jak na kontrole ide to jestem pos......
Agasta udalo mi sie dostac robote w hotelu jako kucharz sniadaniowy. Dla mnie to jest najlepsze rozwiazanie bo praca tylko z rana. Dzisiaj bylam pierwszy raz ale to co widzialam dzisiaj a to co robilam wczesniej w innym hotelu to niebo a ziemia. Jak na razie stres ale mam nadzieje ze sie naucze
dobranoc dziewuszki spijcie spokojnie

Witam z rana,
moje dziecko na 4 dni do pl pojechało, więc nie śpię już od 6:00:no: i jeszcze zapomniał kurtki :-(
Aniu i jak rusza się coś po tym badaniu:confused: Trzymam za Ciebie kciuki, abyś wreszcie się rozpakowała :tak:
Anna117 powodzenia życzę:tak:
Gosiu fajna praca, a powiedz w jakim stopniu trzeba znać język:confused: i w jakich godzinach pracujesz:confused:
Sencilla ciekawa propozycja, myślę, aby się nie skusić :-), do szkoły ze mną dużo polaków chodzi i znajomych też się znajdzie :tak:, ale jaki jest czas na przeprowadzenie 50 ankiet:confused:
Uciekam się szykować do pracy, miłego dnia:tak: Gdy wrócę to chcę jakieś pozytywne wieści na forum:tak::tak:

Aneta i Aniahaven, wydaje mi sie, ze facet przyjezdza po te ankiety ok. 8-10 pazdziernika. wiec do tego czasu trzeba by bylo zrobic.
Ale jak sie tyle nie zrobi, to tez chyba nie ma tragedii, wazne, aby bylo ich co najmniej 40.
Ania, co za historia... a myslalam, ze juz urodzisz! caly dzien o Tobie myslalam.. napisz, jak bedzie sie cos dzialo!
A to krwawienie.. moze zadzwonisz do lekarza sie upewnic?
milego dnia dziewczynki i dzieci!

Hej...

Ja zawiozłam dzieciaki do szkoły, pranie powiesiłam i gulasz robie na obiad....

Anetko no właśnie nic sie nie dzieje.. normalnie sie czuje - ale to było do przewidzenia.Ja w PL z Kariną miałam prowokacje 4 dni z rzędu i nic...:-D
A dlaczego twOje dziecie pojechał do PL?:eek:

Sencilla ja też poproszę o więcej info na ten temat - bo z tego co wiem czas tylko do połowy października tak?:cool2:

Gosiu mój mały właśnie tak szaleje zawsze wieczorem - jak małe tornado..a czemu tym razem po południu to nie mam pojęcia!:-)

A ja sie wkurzyłam właśnie bo mi komputer w aucie pokazuje uszkodzenie czy niewłaściwą prace katalizatora.... jeszcze tego mi teraz brakuje!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Muszę podjechać do mechanika po południu...jak ja nienawidzę tych ikonek w aucie na pulpicie...:crazy::-D:-D:-D

Zapraszam na kaweczke....

Załączniki

• z3828409X,-b-Espresso--b--br-Oznacza-mniej-wiecej-tyle-co--pod.jpg
    z3828409X,-b-Espresso--b--br-Oznacza-mniej-wiecej-tyle-co--pod.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry