reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

nie no ja jestem załamana! Aniu, działaj, działaj! przekonaj syneczka na rychłe wyjscie, moze wizualizacja pomoze? Ja juz Wam mowilam, ze obaj bracie mojego meza od tygodnia sa ojcami... no to na dobitke powiem, ze wczoraj jego kuzyn tez ostał ojcem :] a urodził się Michałek 57cm, 3.4kg. w terminie....

No a moj Kuba bedzie najmlodszy z miotu! SZOK!!

reklama
Carinio bycie najmłodszym czasam ma więcej plusów niż bycie najstarszym czy średnim... :-D Ważne żeby bez komplikacji i dziecie było zdrowe...reszta ujdzie w tłumie!:-p
Mnie sie podoba opis pod suwaczkiem...nociekawe jaki ma powód mój syn?hihihi
Sencilla w domu nad projktem pracujesz?:eek:
No daj wiecej info a temat tej pracy...jak to zaczać i jak to miało by wygladac...:cool2:

Aniahaven, jesli chcesz, to wysle Ci na gg maila do tego pana i , jesli napiszesz do niego, to on do Ciebie zadzwoni i Ci wszystko opowie.
Carinio,
bez obawy, widocznie Kubusiowi dobrze w Twoim ciepelku.. Ja urodzilam obie coreczki po terminie i to bylo fajne.. chociaz tez sie nie moglam juz doczekac! :)

to nie chodzi o to kochana... tylko wiesz, czuje sie jak słonica... pierwsze dziecko to nie wiem czego sie spodziewac, jakich boli, wszystko na Niuniusia już czeka, a poza tym kiedy bym nie spotkała znajomego czy znajomej to mnie szlak trafia jak słysze
"a TY dalej w ciazy??"- tak: chodze jak słoń po 2 lata!
"kiedy urodzisz?"- mówili, że powinno się to stać w zeszłym tygodniu
"jeszcze nie urodziłaś?"- no jak to nie! urodziłam, tylko brzuch mi został :D
to takie wkurzające bo nie dość że człowiek sam by chciał tulić to jeszcze te komentarze... albo "zrob zdjecie i pokaz brzuch!"
no sory, ale ja małpa w ZOO nie jestem :((

Carinio ja cie baaardzo dobrze rozumiem:sorry:...moi znajomi i rodzinna prawie codziennie wydzwaniają i smski wysyłają:zawstydzona/y:.... z zapytaniem albo stwierdzeniem ;"czemu nie dałaś znać że już urodziłaś?":eek:
No cóż ... ja wiem czego sie spodziewać ale nic na to nie wskazuje że to nadchodzi....:-D

Rada dla ciebie i siebie; CIERPLIWOŚCI.....:-):-):-)

Witam,
anno117 gdybyś mieszkała bliżej to poratowałabym Cię Ketonalem, a tak.... Trzymaj się może za chwilę zacznie działać:zawstydzona/y: Masz szałwię w domu:confused: to płucz jamę ustną - pomaga:tak:
Aniu Niko pojechał do pl ponieważ stęsknił się za babcią:tak: Ostatnio był w maju. Nie chciałam, aby jechał bo 2 dni szkoły opuści, ale tak strasznie rozpaczał,że będzie jak z dziadkiem, że już nigdy babci nie zobaczy, bo my do pl nie chcemy jechać :no:i pojechał z moją siostrą:tak: ubzdurał sobie coś w głowie, że babci nie zobaczy i strasznie przeżywał. Jeszcze w szkole musiałam nakłamać, że ma temperaturę, ale czego się nie robi dla dzieci:tak::-);-)Ciiii

Anetko no oczywiście że rozumiem tęsknote twojego synka...:tak:pewnie jak jest okazja niech z babcią spędzi kilka dni.... Ja nic nie powiem nikomu!:-D
U nas jednak często jak dziecko jest chore przychodzą na kontrole do domu, dobrze że u was tego nie stosują...hihi...

Aniu trzymaj sie, szałwia faktycznie pomaga a nie dali ci jakiś specyfików jak mi?:eek: NP.płynu antybakteryjnego jakiś środków przeciwbólowych????

Jak cię bardzo będzie boleć jedź do apteki przyszpitalnej napewno ci coś polecą skutecznego....:tak:

reklama
Do góry