reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aniu Ty mnie nawet nie strasz:zawstydzona/y::no:, bo mnie dziś znajoma w pracy nastraszyła, że u jej koleżanki byli 2 razy, a oni do pl pojechali:tak: Aniu u Ciebie też byli:confused: Niko rzadko choruje, prawie wcale, w II grupie nie był w ogóle chory no i teraz w III pierwszy raz ;-) Tak się zastanawiałam czy dziś nie byli u mnie bo ja o 15:30 w domu dopiero byłam:eek:, a jak jutro przyjdą to nie wiem czy powiedzieć, że mąż do lekarza z dzieckiem pojechał czy lepiej nie kłamać więcej :cool2:

reklama
Anetko u mnie nie byli bo moi nie chorują...a jak ich nie było to pół szkoły na "ptasią grype" zarażało...:cool2:
Nie chciałam cie straszyć ale u nas tak czasami polacy robią że do PL tydzien wcześniej wyjeżdżają pod takich głupim pretekstem na święta....:-p

Aniu dobrze że sie poprawiło.... spokojnej nocki...:tak:

A ja wygląda na to że rano będe dzwonić do tego szpitala... bo nic sie nie dzieje:eek::eek::eek:

Aniu, powodzenia jutro!
Aneta, ja bym juz nie klamala.
Ja to w ogole to zawsze prawde wale i jak dotad wychodzi mi to na zdrowie. Jak bede tak kiedys musiala zrobic, to po prostu powiem w szkole, ze coreczki bardzo tesknia za Babcia, ze sa bardzo smutne, bo dawno jej nie widzialy. Ze przeciez to wyjatkowa sytuacja, bo holenderskie dzieci maja rodziny na miejscu, a te moje to takie robinsony cruzoe, ze przeciez to zrozumiale, ze dziecko teskni itd.
Ja zawsze tak stawiam sprawe+moj urok osobisty ;) hihi = sukces:)
I czlowiek klamac nie musi, ani kominowac, i czyste sumienie ma. polecam ;)

Sencilla ja już tak prawdę o naszym wyjeździe do Pl powiedziałam i mieliśmy z tego powodu problemy i nam nie pozwolili jechać:no:
Kurcze nie wiem czy lepiej się do szkoły jutro wybrać i powiedzieć, że Niko jeszcze jeden dzień nie przyjdzie:confused: Tak mi było go żal gdy mu powiedziałam,że nie może jechać, tak bardzo płakał, on już od kilku miesięcy pytał kiedy do babci pojedzie:eek: Listy do niej pisał, już z 10000 malunków, ale wszystko trzymał w swoim pokoiku, bo listonosz może zgubić, tak mi powiedział, więc woli babci dać osobiście:tak::-D
Ja też nie lubię kłamać, ale wiem, że nie mogłam teraz powiedzieć prawdy, bo nie dostałby pozwolenia :no:
Aniu tydzień to przesada, ja myślę,że 2 dni to dużo,ale już nie będę więcej tak kombinowała :no:
Ostatnio zwolniłam Nikodema ze szkoły dosłownie 20min bo do stomatologa jechaliśmy i wychowawczyni mnie poinformowała,że następnym razem muszę list napisać jeśli będę chciała go zwolnić:szok:
Dobranoc

Aniu trzymam!!
ja z wieściami!!
ja z wieściami!!

mam pewność, że teraz odszedł mi czop!!!!!! śliczny, bezbarwny z krwią!! :):):)
może jednak Synuś będzie terminowy! :):):)

Dzień dobry :-)

Nie mogę spać od 3, więc w końcu się zebrałam i jestem :-)

Ania, trzymamy, trzymamy. Myślę, ze już dzisiaj będziesz "po" :-)

Anna, matko, współczuję... Najgorsze co, to kiedy w buzi boli... Faktycznie płucz szałwią, to pomaga.

Carinio, za Ciebie też trzymam kciuki. I doskonale rozumiem co czujesz, w poprzedniej ciąży ciągle się wściekałam, bo co kogoś spotkałam to pytania,... jessu Ty jeszcze w tej ciąży? To ile kurna miałam w niej chodzić? 6 miesięcy? Teraz jest to samo... rodzisz? Urodziłaś? Ile to jeszcze?

:tak:witam
mam do was pytanie mamusie przyszle??.... czy wy sie wszystkie 3 umówilyscie kiedy planujecie rodzic ,czy taki zbieg okolicznosci???????????? super ze prawie w tym samym czasie!

ANNO 117 nawet niechce myslec jak to boli....trzymam kciuki zeby minelo juz

ANIU rodzaca trzymamy kciuki bo ilez mozemy czekac my tutaj przyszyte ciocie????
Wracaj z bobasem do domu juz -to rozkaz!

CARINIO no wiec ty tez lada moment bedziesz mamusia wiec takze kciukasy trzymam !!

powodzenia dziewczyny szybkiego porodu:tak::rofl::rofl::-)

chyba czysty zbieg okolicznosci jesli chodzi o mnie, bo trafiłam ana forum koło 6 miesiaca ciazy :) no ja mam skurczyki... ale czekamy co bedzie dalej...

a tak btw, tez mam na imie ania, wiec moze i dobrze ze jest CARINIO bo bysmy sie pogubiły ktora Ania jakiego malucha urodziła ;p

reklama
dzien dobry dziewczynki!
o, Carinio, super! gratuluje! mi czop odpadl juz w czasie porodu. Wiec tylko sie do szpitala szykowac! :) chyba ze w domu rodzisz?
Ania, trzymaj sie! dasz rade! :)

Do góry