reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Nudzę się... S. ogląda jakiś kretyński film, a mnie nosi ;-)
Dzisiejsze zdjęcia słonia ;-)

Załączniki

• 4_resize.jpg
    4_resize.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 63
  • 2_resize.jpg
    2_resize.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 60
  • 3_resize.jpg
    3_resize.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 61
  • 1_resize.jpg
    1_resize.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 59
  • P1012444_resize.jpg
    P1012444_resize.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Dzień dobry...

Bira o jakim słoniu ty mówisz?:-D super kochana wyglądasza twój uśmiech i oczy mówią same za siebie - jak sie wspaniale czujesz...Tak trzymaj!:tak:
Aniu a u ciebie co nowego?
Mój M wczoraj "oblewał swojego synka" z chłopakami po fachu... na szczęście imprezke zorganizowali nie u nas tylko znajomego który mieszka...więc my sie wyspalimy i ominie nas zmywanie,haha...:cool2:Poza tym u nas jeszcze nadal w rozsypce troche mieszkanie wiec nie mieli by gdzie spać po tych ich "balach'...:sorry2:

Powiem wam szczerze że ja naprawde czuje sie super,po turecku sobie siedze na łóżku i gdyby nie te problemy z oddychaniem/prawdopodobnie od parcia/ nic by mi nie było...:-pobyło sie bez jakichkolwiek komplikacji...

Idę na śniadanko bo mama tosty wnukom serwuje to moze ja sie też załapie...:-)

Witam,
Bira Ty na pewno będziesz miała dziewczynkę:confused: A może jednak chłopiec:confused::tak: To by była niespodzianka:-D
Aniu tylko pozazdrościć takiego samopoczucia po porodzie:tak: Jak sobie przypomnę ile razy mnie z podłogi zbierali po porodzie, mdlałam jeszcze 2 tyg po porodzie:szok: Mój organizm był tak strasznie osłabiony.
Carinio co do Ani miałam słuszne przeczucia:tak:, może i teraz Tobie wywróżę:confused::tak: Ja myślę, że już tulisz Kubusia:tak:

Ja miałam w planach pospać dziś sobie, bo pracuję 6 dni w tygodniu, a tu się budzę o 6:30, a później mama do mnie napisała, że o 6:30 Niko z ciocią i wujkiem wyjeżdżali:tak::-) Wstałam z łóżka i upiekłam kopiec kreta (Niko uwielbia):tak: i prawie obiadek już mam gotowy, aby ziemniaki obrać:tak:

Anetko ale sie uwinęłaś... :szok::szok::szok: ja właśnie zakończyłam porannne obrządki czyt. nakarmiłam,odciągnęłam, wykąpałam siebie a mama wstawia rosołek..:-)
Mój M jeszcze nie wrócił pewnie chłopaki posiedzieli do 5.00 jak zawsze a teraz odsypiają...:cool2:

Bira drugi już będzie PIKUŚ...:cool2:
Ciekawe jak Carinio - faktycznie sie nie pojawiła....od dłuższego czasu...;-)

A gdzie reszta? Niedzielna sielanka z rodzinami....?

Carinio, ogromne gratulacje :-) Niech maluszek zdrowo się chowa :-)
A tak swoja drogą, super terminowy facet :-)

Ania, mały jest przeuroczy :-)

Aneta, dwóch lekarzy twierdzi, że dziewczyna, wiec nie zakładam innej opcji ;-) Z Ingą też do końca wszyscy twierdzili, że będzie chłopak;-):-)

reklama
Do góry