reklama
anna117
Fanka BB :)
bry
Dzień dobry...
Bira o jakim słoniu ty mówisz?
super kochana wyglądasza twój uśmiech i oczy mówią same za siebie - jak sie wspaniale czujesz...Tak trzymaj!
Aniu a u ciebie co nowego?
Mój M wczoraj "oblewał swojego synka" z chłopakami po fachu... na szczęście imprezke zorganizowali nie u nas tylko znajomego który mieszka...więc my sie wyspalimy i ominie nas zmywanie,haha...
Poza tym u nas jeszcze nadal w rozsypce troche mieszkanie wiec nie mieli by gdzie spać po tych ich "balach'...
Powiem wam szczerze że ja naprawde czuje sie super,po turecku sobie siedze na łóżku i gdyby nie te problemy z oddychaniem/prawdopodobnie od parcia/ nic by mi nie było...
obyło sie bez jakichkolwiek komplikacji...
Idę na śniadanko bo mama tosty wnukom serwuje to moze ja sie też załapie...:-)
Bira o jakim słoniu ty mówisz?
super kochana wyglądasza twój uśmiech i oczy mówią same za siebie - jak sie wspaniale czujesz...Tak trzymaj!
Aniu a u ciebie co nowego?
Mój M wczoraj "oblewał swojego synka" z chłopakami po fachu... na szczęście imprezke zorganizowali nie u nas tylko znajomego który mieszka...więc my sie wyspalimy i ominie nas zmywanie,haha...
Poza tym u nas jeszcze nadal w rozsypce troche mieszkanie wiec nie mieli by gdzie spać po tych ich "balach'...
Powiem wam szczerze że ja naprawde czuje sie super,po turecku sobie siedze na łóżku i gdyby nie te problemy z oddychaniem/prawdopodobnie od parcia/ nic by mi nie było...
obyło sie bez jakichkolwiek komplikacji...Idę na śniadanko bo mama tosty wnukom serwuje to moze ja sie też załapie...:-)
bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry :-)
Ania, naprawdę Cię podziwiam. Mam nadzieję, że drugi poród będzie odbędzie się bez komplikacji. Dzięki za komplement :-)
Ania, naprawdę Cię podziwiam. Mam nadzieję, że drugi poród będzie odbędzie się bez komplikacji. Dzięki za komplement :-)
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam,
Bira Ty na pewno będziesz miała dziewczynkę
A może jednak chłopiec
To by była niespodzianka
Aniu tylko pozazdrościć takiego samopoczucia po porodzie
Jak sobie przypomnę ile razy mnie z podłogi zbierali po porodzie, mdlałam jeszcze 2 tyg po porodzie
Mój organizm był tak strasznie osłabiony.
Carinio co do Ani miałam słuszne przeczucia
, może i teraz Tobie wywróżę
Ja myślę, że już tulisz Kubusia
Ja miałam w planach pospać dziś sobie, bo pracuję 6 dni w tygodniu, a tu się budzę o 6:30, a później mama do mnie napisała, że o 6:30 Niko z ciocią i wujkiem wyjeżdżali
:-) Wstałam z łóżka i upiekłam kopiec kreta (Niko uwielbia)
i prawie obiadek już mam gotowy, aby ziemniaki obrać
Bira Ty na pewno będziesz miała dziewczynkę
A może jednak chłopiec
To by była niespodzianka
Aniu tylko pozazdrościć takiego samopoczucia po porodzie
Jak sobie przypomnę ile razy mnie z podłogi zbierali po porodzie, mdlałam jeszcze 2 tyg po porodzie
Mój organizm był tak strasznie osłabiony.Carinio co do Ani miałam słuszne przeczucia
, może i teraz Tobie wywróżę
Ja myślę, że już tulisz Kubusia
Ja miałam w planach pospać dziś sobie, bo pracuję 6 dni w tygodniu, a tu się budzę o 6:30, a później mama do mnie napisała, że o 6:30 Niko z ciocią i wujkiem wyjeżdżali
:-) Wstałam z łóżka i upiekłam kopiec kreta (Niko uwielbia)
i prawie obiadek już mam gotowy, aby ziemniaki obrać
Anetko ale sie uwinęłaś... 

ja właśnie zakończyłam porannne obrządki czyt. nakarmiłam,odciągnęłam, wykąpałam siebie a mama wstawia rosołek..:-)
Mój M jeszcze nie wrócił pewnie chłopaki posiedzieli do 5.00 jak zawsze a teraz odsypiają...
Bira drugi już będzie PIKUŚ...
Ciekawe jak Carinio - faktycznie sie nie pojawiła....od dłuższego czasu...;-)
A gdzie reszta? Niedzielna sielanka z rodzinami....?

ja właśnie zakończyłam porannne obrządki czyt. nakarmiłam,odciągnęłam, wykąpałam siebie a mama wstawia rosołek..:-)Mój M jeszcze nie wrócił pewnie chłopaki posiedzieli do 5.00 jak zawsze a teraz odsypiają...

Bira drugi już będzie PIKUŚ...

Ciekawe jak Carinio - faktycznie sie nie pojawiła....od dłuższego czasu...;-)
A gdzie reszta? Niedzielna sielanka z rodzinami....?
bira
Listopadowe mamy'07
Carinio, ogromne gratulacje :-) Niech maluszek zdrowo się chowa :-)
A tak swoja drogą, super terminowy facet :-)
Ania, mały jest przeuroczy :-)
Aneta, dwóch lekarzy twierdzi, że dziewczyna, wiec nie zakładam innej opcji ;-) Z Ingą też do końca wszyscy twierdzili, że będzie chłopak;-):-)
A tak swoja drogą, super terminowy facet :-)
Ania, mały jest przeuroczy :-)
Aneta, dwóch lekarzy twierdzi, że dziewczyna, wiec nie zakładam innej opcji ;-) Z Ingą też do końca wszyscy twierdzili, że będzie chłopak;-):-)
reklama
anna117
Fanka BB :)
Carino gratulacje moja mala 25 wrzesnia skonczyla 10 miesiecy wiec podwojne swieto!!!!!!!!!!