reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam
Agasta no tak liczba mnoga:zawstydzona/y: personeels:tak: nawał pracy źle na mnie działa:no: Dziś chodzę w pracy i czegoś szukam, myślę... przed momentem to gdzieś widziałam i wiecie gdzie to znalazłam w mojej ręce:-D:-D To chyba zmęczenie...:tak: 4 dziewczyny u nas w pracy są chore, więc pracy veel:tak:
Natka będzie dobrze, nie ma co się zamartwiać na zapas:tak: Ja mam 3 nerki, a dowiedziałam się o tym mając 15 lat:tak::tak:
Carinio dożo dostawałaś:tak: Holenderskie gastouders biorą 4e:tak: Przy stawce 5-6e to wychodzi 120-144e, dużo:confused: W Hadze jakoś rok temu opiekunki za cały dzień brały 20-25e:tak: Jeszcze niedawno widziałam ogłoszenie, że mama proponuje 100e za cały tydzień:szok: Dobrze, że mój Oliwier chodzi do kinderopvang i Niko ma świetlicę po szkole :tak: w innym przypadku zostało by mi 1,60e:-D, licząc czas dojazdu i paliwo 0e:tak:
Aniu w jakim wieku jest dziecko z którym zostanie Twoja mama:confused: Ja myślę, że więcej niż 100e nie wzięłabym ponieważ w nocy wiadomo, że dziecko będzie spało i pewnie Twoja mama również:tak:
Robale świetny pomysł z tym tortem:tak:
Anna117 Tobie to dobrze, mi by też się przydał jakiś urlopik:tak::-)

:no::no::no: cholerna egzema wrociła .............:szok::szok::szok::-:)-:)-:)-:)-(
bedziemy testowac kolejne mleko bo nic innego nie pomaga potem chyba dermatolog...bylam na szczepieniu dzis i wlasnie panie godzine siedzialy ze mna i debatowaly co zrobic ja juz wszystkie mozliwosci wykorzystalam chyba :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ide spac bo o 6 mikolaj mi codziennie robi pobudki !!

reklama
Do góry