reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

witam
pustki na forum nastaly;-)
moj Daanu wlasnie zasnal a myslamam ze dzisiaj sobie daruje popoludniowa drzemke, chcilam z nim jeszcze na basen wyskoczyc na chwike ale teraz nie wiem o ktorej sie znowu obudzi. I chy ba dzisiaj czeka nas wspolny wieczor:baffled::rofl2:
bylam dzisiaj kanapy poogldac, rozejrzec sie w cenach, oczywiscie to co mi sie podoba to drogie, co tydz. dostajemy stosy reklam i tam juz od 200E mozna kupic kanape:szok: a w sklepie o dziwo wszystko jest kilka razy drozsze:wściekła/y: no ale moze cos znajdziemy w rozsadnej cenie. Zaliczylismy tez polski klep wiec dzisiaj zajadam sie plskim chlebem mmmm pycha chyba najbardziej ze wszystkich polskich smakow to wlasnie chleba mi brakuje:tak:
Aniu ty to jestes niespokojna dusza:-D
Karola jak ci nauka idzie:confused: widzisz juz jakies postepy?? a tak wogole moze bysmy tu zalozyli watek dla uczacych sie jezyka, czasami sa zwroty ktorych nijak z pomoca slownika nie idzie rozgryzc, a wspolnymi silami moze bysmy sobie pomogli:confused:
ide prasowac bo i tak na mlodego musze czekac wiec jakos pozytecznie wykorzystam czas (bleeee prasowanie :no:)

reklama
Hej kobitki...

No ładnie - ładnie wyrodną matkę ze mnie zrobiły!:-D
Ej dziewczyny ja naprawdę kocham mojego małego synka i będe z nim tyle ile sie da, ale strone finansową też trzeba brać pod uwagę...my ostatnio mamy trochę pod górkę więc wspieram mojego M jak tylko moge...:zawstydzona/y:
A poza tym ja już taka "niespokojna dusza zawsze byłam... i nie wyobrażam sobie siedzenia "bezczynnie" w domu przez cały ten macierzyński czas....:no:
I naprawdę chyle czoła przed tymi które mają tyle cierpliwości "na siedzenie w domu" ......ja nie potrafie!:-)

hihihihi Aniu to dlatego ze nie mamy innych tematow na forum, widzisz ze wszystkie dziewczyny zajete:-D:rofl2:
masz racje ze finansowa strona jest wazna ale ja jeszcze dodam ze zmiana otoczenia jest tez wazna poprostu zeby zlapac oddech i nabrac dystansu do domowych spraw:tak:
wlasnie moj M. wrocil z pracy i upaja sie polskim piwem:-p

karola nie wyszłyśmy jednak do sklepu, zrobiłam galaretkę z owocami;)

gosia dobry pomysł z tym wątkiem, zakładaj;)

ania chyle czoła, bo ja tam leniwa jestem z natury, chociaż nie powiem, bo do pracy wracac chce, ale po to żeby oderwac sie od codzienności, ale nie po to żebym musiała..

Hej laski!!!!
pamięta mnie ktoś jeszcze:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnie odzywam się bo nie mam w Holandii internetu ale właśnie przyjechaliśmy do Polski w końcu Julcie ochrzcić:tak::tak::tak::tak::tak:
Aniu bira gratuluje dzieciaczków są cudne :-):-):-)nadrobi 039.jpgć wszystkiego nie dam rady przyjechaliśmy tylko na tydzień po chrzcinach zaraz wracamy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:a jeszcze Julka marudna w ciągu 2 tugodni wyszło jej 031.jpg5 ząbków a dziś byliśmy na szczepieniu i lekarka powiedziałaże to jeszcze nie koniec:tak::tak::tak::tak::tak:
przed wyjazdem jeszcze tu wpadnę :tak::tak::tak::tak:
a to moja Julcia ;-);-)025.jpg

Hi,hi...chociaż wątek sie ruszył...:-D
Gosiu masz racje ja też uważam to za ważny element życia " zeby zlapac oddech i nabrac dystansu do domowych spraw" wtedy człowiek ma całkiem inne spojrzenie na problemy i więcej...cierpliwości....

Zmykam spać bo mój mały już dawno chrapie...

reklama
Do góry