reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

widze, ze komodka na topie. Ja kupilam w Ikea, taka biala, i polecam! wszystko mi sie na niej miesci(ciuszki), plus dziecko haha, w srodku. I wysokosc tej srodkowej czesci na przewijak tez fajna, nie musze sie schylac, a to dla mnie wazne ze wzgledu na moje 180 cm wzrostu.

reklama
Iskierka moja mama dziecka mi nie zepsuje, znam ja juz tyle lat:-D, ze smialo moge jej wnuczka powierzyc :tak:
No ja mówiłam raczej o teściowej:-D. Ale powiem szczerze, że miałam tu mamę przez 3 miesiące i.... wystarczy:-D
Ja mam 40, ona ma 64 i sie nijak nie dogadujemy. Zresztą nigdy sie niedogadywałyśmy, więc nic nowego:-D
A jesli chodzi o spioszki, to ja tez nie mam pojecia, chyba baby pak, ale babypak to rowniez moze byc kombinezon i doslownie wszystko, ale na tym baby walcu :)D) widzialam ze takie bawelniane spioszki sa w dziale pyjamas.
W dziale pyjamas są TAKIE śpiochy-piżamki, a mnie chodzi o cos TAKIEGO (mogą być nawet bez zapinania w kroku). To są właśnie takie typowe, zn ane mi z Polski śpioszki dla baby:-D. Tego tutaj nie widziałam....

dzien doberek - my mielismy pobudke o 5.00 rano bo moja mama przyjechala:-Djupi...oczywiscie wszystkie dzieciaki jak tylko wstaly wpakowaly sie do jej wyrka i ..tam ja przeslu****a!;-)

milego dnia

p.s. ja mam taka gasthouder ze ..sama bym sie do niej oddala hihi...Karina tam byla i Erni dwa lata/zanim skonczyli 4/ i Victor jak mial 3mies bo konczylam szkole...jak to mowi Sencilla kobieta taka ze ja ze swieca szukac... i pomimo ze juz nie korzystam/narazie/ z jej uslug to ... ciagle mam super kontakt z nia nawet na fejsie:-D

Ayni, moja mama w pl mieszka, ale bardzo czesto u nas jest. teraz byla praktycznie od lutego do teraz, no i pod koniec kwietnia zas ma przyjechac:-D
Anetko u nas mniej wiecej tak samo, facet pracuje do 15 max a ja popoludniami do pracy, ale jakby byl jakis poslizg to wtedy mama z malym by zostala.
Iskierka nie wiem czy tutaj znajdziesz takie spiochy... mi mama kupila takie w Polsce. zamow sobie i niech rodzinka Ci dowiezie jak beda do was jechac.

Witajcie Dziewczyny, przepraszam że się wtrącam w Wasze rozmowy ale mam pytanie, może będzie mogły mi pomóc. Mój mąż pracuje i mieszka w NL od kilku lat, ja jestem z dziećmi i pracuję w PL. Czy jest taka możliwość żebym wyrobiła będąc w PL nr BSN? Mąż mi powiedział że wtedy dostałby sporo zwrotu podatku...jeśli mogłybyście pomóc i podpowiedzieć coś byłabym wdzięczna.

reklama
Tylko jak już bedziesz wiedziała dokladna date wyjazdu to niech maz z miesiac szybciej umowi cie na spotkanie, bo to nie z dnia na dzien. kiedys czekało sie ze 3 tyg teraz moze byc dłuzej zwłaszcza w okres wakacyjny :)

Do góry