reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

witam
i znów ta pogoda za oknem , brrr a ja mam dziś wolne.

Anetka gratuluję! widzisz, miałaś podobną sytuację jak ja, też z drugiego miejsca i również pierwsi chętni nie mieli skompletowanych dokumentów.Teraz tylko "ból przeprowadzkowy" i potem będziecie się już cieszyć mieszkaniem.
Nana również gratuluje wyboru! no i mąż ma bardzo fajnego szefa:)

mój mały 4 ms był na cycu, chciałam więcej ale nie chciał jak parę dni go nie karmiłam bo miałam wyrywany ząb i zażywany antybiotyk.
pomysłu na obiad też nie mam:)
pozdrawiam miłej środy:-)

reklama
Astrid z tym BMI to tez roznie :) ja zawsze miescilam sie w normie ale mimo wszystko jak bylam przy gornej granicy BMI to jednak bylam ciut przy kosci :) wiec lepiej jak dolna granica jest :)

The Hague noooo kurde 5 lat, ja Cie, ale zleciało tyle czasu , szok ;)

Astrid z tym BMI to tez roznie :) ja zawsze miescilam sie w normie ale mimo wszystko jak bylam przy gornej granicy BMI to jednak bylam ciut przy kosci :) wiec lepiej jak dolna granica jest :)

The Hague noooo kurde 5 lat, ja Cie, ale zleciało tyle czasu , szok ;)

Nie no, pewnie, lepiej być przy dolnej, niż przy górnej granicy :tak:. Z resztą to też dużo zależy od struktury kości, bo ktoś może mieć lżejsze kości a ktoś cięższe. Moja mama przy wadze 60+ kilo, by wyglądała jak uciekinier z Auschwitz, a ja jak prosiaczek. Zaznaczam, że jesteśmy tego samego wzrostu.

Witam. ALe się tu dzieje i ile się pozmieniało!

Gosiu gratuluję i dużo zdrówka dla Was ! :)
Ogólnie nie nadrabiam bo za Chiny by mi się to nie udało. Staram się siedzieć prze kompem i tv jak najmniej. Prawie, że w ogóle.
Za tydzień wracamy ;/ na samą myśl jest mi źle... Co ja bym dała żeby tu mieszkać i żyć... Mam nadzieję, że prędzej czy później tak będzie...
Będzie mi brakowało ogrodu mojej mamy... MIśka zakochana w moim Psie, w batucie, piaskownicy i trawie.. zaczęła chodzić więc na mieszkaniu w NL szału nie będzie...
No ale co zrobić.

Miłego dnia dla Was :) Odezwę się jak będę już w NL! Pozdrowienia z uroczej PL :)

Witam

Aniu chyba cos zle napsalam bo my jedziemy do pl ale kolo 20 maja:tak:

Gosiu ciesze sie twoim szczesciem, mam nadzieje ze u mnie tez tak radosnie bedzie:tak:

U mnie dzis pomidorowka (mial byc krupnik ale sie zmienilo) i placki ziemnaiczane :tak:
Ja tez nie lubie ogladac top model ale wybory miss to juz tak:tak:

reklama
Do góry