Iskierka71
Fanka BB :)
Aniaheven - a jak się taki bociek nazywa??Astrid bociana widzialam za 8euro na marktplaatsu...poszukaj...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniaheven - a jak się taki bociek nazywa??Astrid bociana widzialam za 8euro na marktplaatsu...poszukaj...

. Tortillki były mniamniuśne. Składniki nam zostały jeszcze na jutro, to nie muszę kombinować z obiadem. A u położnej to tylko standardowe pytania: jak się Pani czuje, czy ona ma też prawo zbadania "bardziej"? Jeśli to tyko seria pytań, to ją zmuszę do skierowania do gina. Panikarą nie jestem, ale jakaś kontrola by się przydała.
. Kurczę troszkę się boję takiego brać jednak, bo mieszkamy na 2 piętrze i boję się, że te przyssawki puszczą i będę kupra szukać po chodniku :-(.Astrid, nasz wisi juz 2,5 miesiaca, kuper jeszze nie odlecial![]()
. Kurczę, ale mam powera strasznego i jakieś takie podniecenie zmieniającą się sytuacją życiową. A brać i tak chcę, więc czekam na cenę Hehe, może Astrid ma silniejszy wiatr w RotterdamieAstrid, nasz wisi juz 2,5 miesiaca, kuper jeszze nie odlecial![]()

. Nie chciałabym, że ktoś dostał tyłeczkiem takiego ptaka 

. Poza tym na mojej ulicy aż tak nie wieje. Gorzej jest przy kanale.