EWA1981
Fanka BB :)
Kochana gdzie masz swój avatar??
Nie mam pojęcia. Kolejny raz znikł
już jest
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana gdzie masz swój avatar??
Właśnie widzę jakiś zaczarowanyNie mam pojęcia. Kolejny raz znikł
już jest![]()
Karo czemu MACLAREN ?
Zastanawiam sie skad taka popularnośc tych wózków skoro ich cena nie jest najniższa. Mnie osobiście on nie zachwyca,wyglądem,wyposażeniem i funkcjonalnością nie odbiega od innych wózków typu "parasolka" wiec czemu taka masa ludzi je kupuje?
w realu szczeniaczek uczniaczek za 115, on jest niby od 6 m-cyPoza tym mnóstwo zabawek fisher price w promo
w realu szczeniaczek uczniaczek za 115, on jest niby od 6 m-cyPoza tym mnóstwo zabawek fisher price w promo
Wiesz co ja też lubiałam ta firmę dopóki sama nie zoabczyłam jak szwagierka pokazywała mi co się zaczęło dziać z ich zabawkamiA ja uważam lena odwrotnie. Uważam że większość zabawek fishera jest superBo większość spełnia swoje funkcje - nauki
Są one droższe od innych ale to dlatego że nie są "klamotami" jak większość chińszczyzny na naszym rynku zabawkowym
Bardzo podoba mi się garnuszek na klocuszek i te pchacze, które pokazywałyście, ale cena w tesco bodajże 180zł
Oszaleli....
o widzisz, dawno tam nie byłam i jeszcze 3% na skarbonkęW auchanie jest za 108 zł a grzechotki fisher price za 14.8
Promocje w Auchan Polska - oferty promocyjne i gazetka Auchan