reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
oooo tak komórki, ładowarki i wszelakie piloty to ulubione zabawki większości dzieci :)

W dodatku niektóre z nich (zwłaszcza chłopcy) nigdy nie wyrosną :-)

Mój mąż kupił dziś małemu dwie grzechotki (o ile można je tak nazwać jeden to gryzak a druga nie grzechocze chyba tylko ma ładnie wyglądać wisząc :-) ) z fisher price, myślałam że szlak mnie trafi kiedy na opakowaniu zobaczyłam Made in China:wściekła/y::wściekła/y: Odpuszczę sobie więc ich zabawki, przynajmniej pułki młody bierze wszystko do buzi zresztą Canpol też ma fajne i przynajmniej na terenie UE robione a i cena mniejsza i to sporo.

Mnie też wkurza, że wszystko jest made in china albo made in prc (tak dla zmyły). Ale wydaję mi się, że co innego zabawka fisher price, a co innego zabawka z bazaru. Niestety w Chinach robi się wszystko, łącznie z komputerem/laptopem, na którym piszesz. Wg mnie jednak marka dużo znaczy, muszą jakieś normy spełnić, tak myślę...

My wczoraj patrzyliśmy na ten garnuszek na klocuszek i chcieliśmy go zaproponować któremuś z chrzestnych na Mikołaja a tu wieczorem teściowa dzwoni i mówi, że kupiła taką zabawkę nazywa się Garnuszek na klocuszek a my w brecht:-D:-D:-D, oczywiście przepłaciła bo w zwykłym sklepie, no ale choć internet nie jest jej obcy to allegro już tak:-)
I w ten sposób jeden pomysł już zrealizowany, macie jeszcze jakieś propozycję na prezenty? Co kupujecie waszym pociechom oprócz szczeniaczka i pchaczy?

My wczoraj patrzyliśmy na ten garnuszek na klocuszek i chcieliśmy go zaproponować któremuś z chrzestnych na Mikołaja a tu wieczorem teściowa dzwoni i mówi, że kupiła taką zabawkę nazywa się Garnuszek na klocuszek a my w brecht:-D:-D:-D, oczywiście przepłaciła bo w zwykłym sklepie, no ale choć internet nie jest jej obcy to allegro już tak:-)
I w ten sposób jeden pomysł już zrealizowany, macie jeszcze jakieś propozycję na prezenty? Co kupujecie waszym pociechom oprócz szczeniaczka i pchaczy?

ja kupuję taki prezent dla Łukaszka
K's Kids - JESTEM SZEFEM + 60 PIŁECZEK - PROMOCJA (1301864747) - Aukcje internetowe Allegro będzie troszkę na później jak zacznie siedzieć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry