reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
wii fajna sprawa, ale raczej myślałam o jakiejś ciekawej grze, w którą przynajmniej 6 osób mogłoby zagrać i która nabierałaby rumieńców po paru piwkach ;p Graliśmy w różne gry zręcznościowe (np.Jenga), logiczne (np.Pentago), planszowe strategiczne i logiczne, wyścigi samochodów... Czegoś takiego szukam :) Żeby się nadawały dla dzieci powyżej 18lat :D

wii fajna sprawa, ale raczej myślałam o jakiejś ciekawej grze, w którą przynajmniej 6 osób mogłoby zagrać i która nabierałaby rumieńców po paru piwkach ;p Graliśmy w różne gry zręcznościowe (np.Jenga), logiczne (np.Pentago), planszowe strategiczne i logiczne, wyścigi samochodów... Czegoś takiego szukam :) Żeby się nadawały dla dzieci powyżej 18lat :D
masz konsolę?To polecam buzz! jest świetny

Graliście w ruletkę :-) obstawiacie czarne, czerwone i kto dobrze obstawi to piję :-),lub któraś z tych http://chomikuj.pl/Agnese83/Gry+planszowe+dla+doros*c5*82ych
ale chyba nie o takie gry Ci chodzi :-) to może twister hi hi hi

Ostatnia edycja:
118915581114609.jpg

;-):-p:cool2:

My kupiliśmy małej na Mikołaja Szczeniaczka Uczniaczka Fisher Price w Tesco za 109 zl, a obok w dziecinnym był po 199 zl:szok::szok: paranoja jakaś:szok:, za to w Auchan ten szczeniaczek o 1 zl tańszy niż w Tesco po 108 zl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry