Lencja
:)
Piękne te wasze ciuszki...
Tak trudno mi się przed zakupami powstrzymać... Wiem, że sporo rzeczy dostane i do tego czasu chcę poczekać by zobaczyć czego brakuje.
Na kilka rzeczy jednak czekam - oczywiście zakupy na allegro. Nie da się tak nie kupić nic
A co do baldachimu - to też bardzo mi się podobają, jednak chyba zrezygnuję z niego. Mam zamiar kupić gotowy pałąk - stelaż do baldachimu i na nim zamontować moskitierę, którą zamierzam zrobić z mojego ślubnego welonu
Tak trudno mi się przed zakupami powstrzymać... Wiem, że sporo rzeczy dostane i do tego czasu chcę poczekać by zobaczyć czego brakuje.
Na kilka rzeczy jednak czekam - oczywiście zakupy na allegro. Nie da się tak nie kupić nic

A co do baldachimu - to też bardzo mi się podobają, jednak chyba zrezygnuję z niego. Mam zamiar kupić gotowy pałąk - stelaż do baldachimu i na nim zamontować moskitierę, którą zamierzam zrobić z mojego ślubnego welonu

-150zł) wtedy byłoby 3500zł i mogłabym w "gratisie" dostać pościel do łóżeczka wartą 305zł
, na szczęscie w obecnym mieszkanku i tak bym ich nie zmieściła, więc trochę mi mniej szkoda, że takich nie będe miala
albo liczyć na to że może teściowa będzie chciała małej meble kupić (ostatnio chciała i też właśnie jej się bardzo podobały te z Meblika:-) - sama jej je pokazałam
wszysto nie przekroczy 1000 zł, wiec kwestia kto jakim dysponuje funduszem