Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja mam do Was ogromną prośbę. Jeśli któraś z Was przez przypadek natknęłaby się na kocyk w rozmiarze 100 x 120 będę wdzięczna za informację. :-)
Super okazyjna cena sie trafila.Kolyska z mothercare. Juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie tam lezal nasz maluszek Zakupiłam na allegro rampersa w kolorze czerwonym, bo jak narazie mam same niebieskie rzeczy
W sobotę chodząc z mamą po mieście pokazywałam jej leżaczek Fisher Price
Fisher Price Leżaczek bujaczek 2w1 L0539: dzieciowy.pl: zabawki, łóżeczka i meble dziecięce. Zabawki edukacyjne. Place zabaw.
Wszystko dla niemowląt. Zabawki, artykuły dziecięce, foteliki, wzki. - Leżaczek bujaczek G5914 0 - 18 kg Fisher Price
i chyba załapała aluzję, że taki mogła by mi kupićzresztą ona sama proponuje że kupi to czy tamto więc będę miała dobrze, a jeszcze zawsze zabierze mnie ze soba bo to ma mi odpowiadać a nie jej. Wkurza mnie tylko, że mój mąż ma coś przeciwko temu żeby moja mama dawała mi kase i placiła za niektóre rzeczy. (a powod jest taki, że wie że jego matka nie da nam nic, tak mi się wydaje)

To jeden z moich ostatnich zakupów, z ktorego jestem bardzo zadowolonaSuper okazyjna cena sie trafila.Kolyska z mothercare. Juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie tam lezal nasz maluszek
Slodkie takie.Tylko tej poscielki do srodka nie mam,ale tonic, wystarczy jakis kocyk i podusia.
Kolyska z mothercare,ale mieszkam w londynie i tutaj to kupilam. Byla wyprzedaz,kupilam ja za 40£, no i bez kolderki do srodka,ale na pewno w mothercare mozna dokupic wiele rzeczy z tej serii.