Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gosiagro śliczna ta kołyskaTeż się nad nią kiedyś zastanawiałam, ale mój mąż by mnie zamordował chyba jakby wydał tyle pieniędzy na łóżeczko, a ja bym chciała jeszcze kołyskę
Wróciłam z zakupków, zaraz wam pokażę co dzisiaj kupiłam + pościel którą kupiłam w zeszłym tygodniu.
Stwierdzam że w sklepach pościele są strasznie drogie, poszwa na poduszkę + na kołuderkę + prześcieradło i to potrafi kosztować ponad 200złA na allegro można mieć zestaw w tej cenie, jeszcze z rożkiem, baldachimem itp.
Dlatego zaraz idę na allegroByłam w banku więc mam czym szaleć
![]()
A potrzebuję głównie zestawu z baldachimem i rożkiem. Nie zależy mi na wypełnieniu, ale nie wiem teraz czy bez wypełnienia kupię.... Trzeba będzie trochę pogrzebać....
Tak więc kupiłam dzisiaj: zabawkę grającą do powieszenia na uchwycie fotelika, pozytywkę (nie wiem do czegochyba do zabawy
), duży ręcznik kąpielowy, okrycie kąpielowe, podkładkę pod prześcieradło, moskitierę do wózka, milusi kocyk
:-) I wcale tak dużo nie wydałam
Ciekawe czy mój mąż podzieli to zdanie
I tak wszystko z 5% zniżką:-)
Co do zakupów z allegro ja tez kupowałam wszystko w sklepach jedynie na allegro ciuszkiJa się jutro wybieram zamówić łóżeczko, jednak stawiam na Drewex Mały Miś....zobaczę też ceny okryć kompielowych i kocyków bo u mnie w sklepei np. łóżeczko, smoczki i butelkki Avent są tańsze niż na allegro więc może więcej rzeczy będzie tańszych.
Co do staników do karmienia to ja nie mam zamiaru takich kupować gdyż mój biust w staniku bez fiszbin wygląda koszmarnie...zresztą na allegro ze świecą szukać rozmiaru 70G/GG a nie mam zamiaru kupować szmat w rozmiarze 80D tylko dlatego że są tanie i niszczyć sobie biustu. Mierzyłam staniki marki HOT MILK ale jakoś nie jestem przekonana do bezfiszbinowców. Jakoś sobie poradze z karmieniem w zwykłym staniku z fiszbiną.
Zdec, mi też się się bardzo podoba kocyk który wybrałaś i chyba też się na taki zdecyduje w końcu.
Jeszcze myśle na pościelą do wózka w związku z tym, że moje dziecko będzie musiało w sierpniu i wrześniu spędzać ze mną czas w sadzie podczas rwania jabłek więc może pościel się przyda. I tak się jeszcze zastanawiam czy mój wózek ma materacyk czy muszę dokupić??
Cudeńka a ile dałaś za ten kocyk bo ja mam taki samTylko, że różowy
![]()
Ja dzidziusiaWłaśnie nie było różowegoZapłaciłam za niego niecałe 20zł
agast22 a jesteś jeszcze w stanie pokazać jaki komplet kupiłaś??
Dziewczyny ja znów wracam do tych kosmetyków dla niemowląt. Piszecie że kupujecie Nivea, a ja właśnie wróciłam ze sklepu i zgłupiałamNa Nivea w sumie prawie każdym z tyłu jest napisane od pierwszego miesiąca
Ostatecznie narazie wzięłam mleczko i szampon Hipp, bo tam było napisane że od 1dnia.
I normalnie baby boom jest niezły, bo w Tesco nie ma Jelp do kolorówJaki proszek jeszcze polecacie?