reklama

Idziemy na zakupy :)

Ja kilka dni temu szukałam informacji dotyczących proszków do prania dla niemowlaków. Pytałam też koleżanek i po zebraniu informacji od różnych osób zdecydowałam się na Dzidziusia.
tu dziewczyny wypowiadają się na temat proszków:
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/dzieciece-proszki-do-prania-6245/

Ja na poczatku nie będę używać płynów do płukania, im mniej chemii tym lepiej, będę stosować podwójne płukanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie nie było różowego:( Zapłaciłam za niego niecałe 20zł:)

agast22 a jesteś jeszcze w stanie pokazać jaki komplet kupiłaś??

Dziewczyny ja znów wracam do tych kosmetyków dla niemowląt. Piszecie że kupujecie Nivea, a ja właśnie wróciłam ze sklepu i zgłupiałam:( Na Nivea w sumie prawie każdym z tyłu jest napisane od pierwszego miesiąca:(
Ostatecznie narazie wzięłam mleczko i szampon Hipp, bo tam było napisane że od 1dnia.
I normalnie baby boom jest niezły, bo w Tesco nie ma Jelp do kolorów:( Jaki proszek jeszcze polecacie?
a gdzie kupowałaś??

a gdzie kupowałaś??

W Ascocie.
Chyba też się rozejrzę za tą Lovelą, skoro ją tak zachwalacie.
Wkurzyłam się że nie mogę znaleść fajnej pościeli na allegro i nabyłam kilka innych rzeczy:)

Załączniki

• zestaw butelek.jpg
    zestaw butelek.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 83
  • huśtawka.jpg
    huśtawka.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 69
  • termotorba.jpg
    termotorba.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Udało mi się dzisiaj na allegro wylicytować tą wanienkę Fisher Prica z matą niebieską:) Za jedyne 60zł, a jest nowa:)
Kupiłam jeszcze dzisiaj kilka pierdółek: nożyczki do paznokci - bratowa polecała mi strasznie Chicco (ile się ich naszukałam to moje:P), etui na smoczek i termometr do kąpieli.
Jeszcze w Jysku, ja i mój mąż mamy ręczniki niebieski i biały taki z motylkami, do rąk też mamy z tej serii, jak dzisiaj weszłam i zobaczyłam że są też takie same w kolorze różowym, to nie zastanawiałam się ani chwili:) Teraz cała rodzinka ma takie same ręczniki tylko w innych kolorach:P (ale to sprytnie wymyśliłam:)))

Zaraz ma przyjść kurier z huśtawką, już nie mogę się doczekać:P
Dzisiaj widziałam tą huśtawkę za 369zł:szok: Znaczy to że zaoszczędziłam 100zł:-D Mówiłam już kiedyś, że allegro to świetny wynalazek:tak::tak::tak:

Udało mi się dzisiaj na allegro wylicytować tą wanienkę Fisher Prica z matą niebieską:) Za jedyne 60zł, a jest nowa:)
Kupiłam jeszcze dzisiaj kilka pierdółek: nożyczki do paznokci - bratowa polecała mi strasznie Chicco (ile się ich naszukałam to moje:P), etui na smoczek i termometr do kąpieli.
Jeszcze w Jysku, ja i mój mąż mamy ręczniki niebieski i biały taki z motylkami, do rąk też mamy z tej serii, jak dzisiaj weszłam i zobaczyłam że są też takie same w kolorze różowym, to nie zastanawiałam się ani chwili:) Teraz cała rodzinka ma takie same ręczniki tylko w innych kolorach:P (ale to sprytnie wymyśliłam:)))

Zaraz ma przyjść kurier z huśtawką, już nie mogę się doczekać:P
Dzisiaj widziałam tą huśtawkę za 369zł:szok: Znaczy to że zaoszczędziłam 100zł:-D Mówiłam już kiedyś, że allegro to świetny wynalazek:tak::tak::tak:
Ja tez mam tą fishEr price i cos mi sie wydaje, że kupię jeszcze taka zwykłą bo jak teraz tak na nią patrzę to mi sie wydaje jakoś mało praktyczna;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry