reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
Moja starsza urodziła się 4 kilo i juz jej tak zostało - cały czas jest większa i wyższa a właściwie to najwyższa z dziewczyn i niestety najcięższa.
Często jednak dzieci o dużej wadze potem jak zaczną chodzić to spalają wszystko i jest o.k.

mój Karol jak się urodził ważył 2600 szybko przebił wagą rówieśników i był pulchniutkim bobasem...a teraz można powiedzieć że jest w sam raz choć ja twierdzę że ma chudą pupe bo wszystko mu z niej leci:-D

Mikoś urodził się większy 3130 ale wolniej przybiera:sorry2: a jaki będzie to się jeszcze okaże:tak:

Moja to glizdeczka była, bo miała 56 cm ;-):-D teściowa mówi, że będzie wysoka, bo mała ma duże stopy ;-) najważniejsze, że chce jeść, gorzej jakby była niejadkiem. No i strasznie pulchnie nie wygląda, no może tylko poliki ma papusne, a tak poza tym to ot niemowlę ;-) nie wygląda jak piesek z reklamy Garniera :-D:-D:-D Ale muszę powiedzieć, że każdy jak ją widzi i ma doczynienia z takimi maluszkami, to stwierdza, że jest duża, no cóż, to ma po tatusiu, bo on do kruszynek też nigdy nie należał ;-):-D

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj byłam u doktora i wrzyłam swego maluszka. Waga na 2 miesiąc to 5700. Więc jest ok, ale kolesem to on nie jest.
Waga urodzeniowa 4200 +700+500=5400 Jest więcej:-). Wiec mnie to cieszy, tym bardziej ze spadek masy ciała był do 3800.

reklama
Nasza Lenka w dniu, w którym skończyła 9 tygodni, ważyła 6230g :szok: Waga wyjściowa 3200 g:szok::szok: Widzę, że tylko Dobrusia może z nią konkurować w tej kwestii :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry