reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
agacinko mata tylko pogratulować tak dorodnych maluchów:-)
mój maluszek troszku wolno przybiera ale podobno taka jego natura:tak: jak dla mnie grunt że spokojny i najedzony:-D

Agacinko, Mata nie zapominajcie o Michałku - jak miał 4 tygodnie ważył juz 5500!!!! A teraz obstawiam grubo ponad 6 kg. :) Także jest szansa ze jest największy... To znaczy największy to on jest na pewno bo ma juz ponad 66 cm wzrostu. Własnie on jest po prostu taki duży - wszyscy się mnie pytają czy on ma juz ze 4 miesiace......Bardzo mnie rozśmieszyło jak któraś z was napisała o nim Pudzian hihi, w sumie racja - taki z niego strongman

Hihihi no to ładnie nam rosną te nasze maluszki, zapomniałyście kobity o mojej Majuśce :-D ona w 8 tygodniu życia ważyła.... 6100:zawstydzona/y: ,waga wyjśćiowa 4170 no i dziewczyna długa 61cm a teraz ile mierzy nie wiem ale w ciuszki już tylko 68 się mieści:-D jak tak dalej pójdzie to ja zniknę :-D zgubiłam 21kg i mam nadzieje że jeszcze 6 kg mi jakoś zniknie:-)
zamówiłam sobie wagę dla niemowląt, będe chyba dziewczyne regularnie ważyć albo cyca zrobie na "minuty" :-D takie żarłoczki:tak:

No to ładnie rosną maluszki :tak::-)

Dla Dobrusi 68 ubranka są w sam raz, a niektóre, w zależności od firmy, 68 już są za małe :baffled: potem wrzucę zdjątka jak mała leży na przewijaku (ledwo się mieści :szok:)

Cóż mój Jasio też już niezły klocek - 7 kg - śpiochy 68 już za małe więc nosi już rozm. 74 bodziaki 68 jeszcze ok ale za tydzień trzeba będzie wymienić garderobę :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry