reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
Moja Marynia dzisiaj ma 4mce 2 tygodnie temu wazyla 6740g,w poniedzialek idziemy na szczepienie az sie boje bo po tym 8tyg po pneumokokach miala bardzo dlugo katarek i bylysmy nawet na jedna noc w szpitalu mam nadzieje,ze tym razm bedzie inaczej bo jest juz wieksza i silniejsza:tak:

Moja mała ma juz prawie 7,8 kg, na szczescie przystopowała z waga:tak: mierzy 67 cm, głowka 42 i klata 44,5:tak: i tak ubranka musze juz kupowac na 80 cm... bo 74 ma na długosc dobre, ale za waskie w klacie:zawstydzona/y:

Ja nie wiem ile moja waży ale co do ubranek to raczej wszystkie robią się za krótkie a na szerokość to jeszcze ma swobodę. To samo jest z kombinezonem. W klacie szeroki a na długość nóg dobry.

ja zaczynam ubierac ubranka na 80 powoli ale tez sa za szerokie, 74 sa w sam raz i na szerokośc i na długośc. marysia w tym czasie caly czas 68 nosiła. 74 to jak miala 9 miesiecy zaczela nosić a 80 na roczek :)

Głuszku kochana - w końcu urodziłaś kawał chłopa hehe - a co tam :-)

Ja mojej Nadii kupuje w przedziale 6-9 miesięcy a dokładnie 74 :-) też kawał baby hihi Myslę, że moja kobitka waży ponad 8 kg :rofl2:

Ja miałam tak z Weroniką że wszystko było za małe i wzdłuż i w szerz
Ta jest cienka i długa, ogólnie mamy 68/74 rozmiar a pampersy juz dokańczam Huggies 3 i zmieniam na 4

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry