Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Imie to kurka powazna sprawa jak mi sie podoba to mezowi nie a jak mu to mi nie :.Do chlopca mam kilka typoworian,Nikodem,Tymoteusz,Marcin,Krzysztof,Oliwier i Czarek(o Czarusiu nie mam nawet co marzyc).I ogromny problem z dziewczecym imieniem tylko ewentualnie Gabrysia.Ktos wymienil Nadia,ktore bardzo mi sie podoba
kurde...u mnie to samo...co mi sie podoba...nie podoba sie mojemu Mariuszowi....np.on wymyslił sobie dla dziewczynki imie SONIA....moja ciocia ma suczke która wabi sie sonia,nie dam dziecku takiego imienia(mimo ze tez mi sie podoba)natomiast on nie chce słyszec ani o Pawle ani o Annie...ma zanadrzu Nadie i Tamare....hmmm...rodzice mojej mamy pochodza z Lwowa i Kijowa....ale bez przesady....nie znosze "ruskich " imion...wystarczy ze musiałam sie uczyc rosyjskiego w podstawówce...jestem patryjotka i moje dzieci beda miały polskie imionapozdrawiam pa!
My zmienialiśmy plany co do imion raz na miesiąc i za każdym razem to wybrane miało być na zawsze. W końcu jak już wiedzieliśmy, że to będzie chłopczyk to wybraliśmy OLAF i tak już zostało.
mama wrześniowa
Doszliśmy do porozumienia a raczej złoty środek
Obojgu nam podoba sie imię GABRYSIA i tak chyba zostanie o ile to bedzie dziwczynka
chłopiec to cięższa sprawa ale chyba SEWERYN albo PATRYK