reklama
Jakuba jest (nawet w dniu urodzenia!!!) 30 kwietnia, 1 maja, 6 maja, 1 czerwca, 5 lipca, 13 lipca, 25 lipca, 6 sierpnia, 21 października, 28 listopada. I teraz, co ja mam wybrać???
Pierwsze po urodzinach, czy może ważne tylko aby były po urodzinach?
Pierwsze po urodzinach, czy może ważne tylko aby były po urodzinach?
POWINNO SIE PIERWSZE PO URODZINACH
Elwis powinno sie pierwsze po urodzinach ale nie wszyscy tego przestrzegają. U Ciebie to by wypadało że Kubus ma imieniny razem z urodzinami, ale chyba lepiej wybrać inną datę, bo to przykro mieć tylko jedno święto w roku
.
Ja nie mam problemu Krystiana jest tylko raz w roku : 04.12 ;D.
Elwis powinno sie pierwsze po urodzinach ale nie wszyscy tego przestrzegają. U Ciebie to by wypadało że Kubus ma imieniny razem z urodzinami, ale chyba lepiej wybrać inną datę, bo to przykro mieć tylko jedno święto w roku
Ja nie mam problemu Krystiana jest tylko raz w roku : 04.12 ;D.
Dorin
mama maj 05/sierpień 07 Wrześniowe mamy'07
My właśnie tez mamy problem z imieninkami, bo Nicole nie ma w kalendarzu, ale jest to żeńska odmiana Mikołaja i w tym przypadku dat jest dosyć dużo i też w dniu jej urodzin ;D, a następna data to 19 maj więc chyba przy tej dacie pozostaniemy.
Dorin - Nicole ur. 09.05.2005, imieninki 19.05
Dorin - Nicole ur. 09.05.2005, imieninki 19.05
Hej,ja myślę,że nasze dzieci jak będą dorosłe to same sobie wybiorą datę imienin.Albo wybiorą za nich znajomi którzy będą im uparcie skladać kiedy indziej(tak jak mnie).Ja mam kilka dni po urodzinach,24.03. i zawsze dostaję jeden prezent i jedne życzenia
Także wg mnie lepiej mieć kilka miesięcy odstępu.
a Mikołaja jest właśnie kilka razy w roku,ale myślę że będzie obchodził te najbardziej znane czyli 6 grudnia :laugh: Zresztą w zeszłym roku,baardzo dużo osób,nawet takich z którymi rzadko rozmawiam dzwoniło złożyć M życzenia imieninowe w Mikolajki.Dziesięć razy więcej niż w moje imieniny
:
A swoją droga będziecie pamiętać jeszcze o imieninach oprócz mini-urodzinek na bb ??? Bo dużo się tego uzbiera. :
Pa.
a Mikołaja jest właśnie kilka razy w roku,ale myślę że będzie obchodził te najbardziej znane czyli 6 grudnia :laugh: Zresztą w zeszłym roku,baardzo dużo osób,nawet takich z którymi rzadko rozmawiam dzwoniło złożyć M życzenia imieninowe w Mikolajki.Dziesięć razy więcej niż w moje imieniny
A swoją droga będziecie pamiętać jeszcze o imieninach oprócz mini-urodzinek na bb ??? Bo dużo się tego uzbiera. :
reklama