lopop
Szczęśliwa mamusia
No pięknie czyli jestem posiadaczką końskiego imienia![]()
mój mężul kiedyś spotkał gdzieś imię Noemi i się mu spodobało... Jednak mu wyperswadowałam to, bo jakby potem wołali w szkole na córkę? Noe gdzie masz Arkę ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No pięknie czyli jestem posiadaczką końskiego imienia![]()
mój mężul kiedyś spotkał gdzieś imię Noemi i się mu spodobało... Jednak mu wyperswadowałam to, bo jakby potem wołali w szkole na córkę? Noe gdzie masz Arkę ?![]()

zostaje psitka

u mnie Marysia odpada bo to moja teściowaa ja ciagle mówie do brzusia Zosia...ale nie wiem na 100 Jeszcze...albo marysia..a do chłopca to jest dylemat...moze kordian, marcel albo brunon...niewiem...:-)

wołasz małą Maryśkę a przychodzi duża

łooooooo matko!!!!!!!szkoda, że tego nie odkręcili jak był czasTo wyobraź sobie taką sytuację, jak ojciec lekko na bani poszedł zarejestrować syna i dał mu na imię tak jak ma jego starszy brat. Tera są dwa Staszki i to pracujące w jednym zakładzie pracy. To jest dopiero hardcore![]()

ale żalTo wyobraź sobie taką sytuację, jak ojciec lekko na bani poszedł zarejestrować syna i dał mu na imię tak jak ma jego starszy brat. Tera są dwa Staszki i to pracujące w jednym zakładzie pracy. To jest dopiero hardcore![]()

pinio widać ojcu nie przeszkadzało, bo z tego co mi wiadomo dość często chodził taki wystrzelony ;-)