Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a najgorsze że mój maż już przyzwyczaił się i mówi do brzuszka Piotruś,upiera się jak cholera przy tym imieniu.Musze wybić mu to z głowy i to chyba wielkim młotem.Gorzej jak mi się nie uda
Jako, ze my nadal nie zdecydowani na imie dla naszego synka, skopiowalam meskie imiona z kilku roznych stron i zrobilam mega liste (samych imion bez znaczenia), moze ktorejs z was sie przyda, to wklejam linka (nie chcialam zasmiecac forum cala lista bo jest tych imion ponad 1000).
a ja dzisiaj mialam sen nie z tej ziemi ze znalazlam dziecko porzucone w polu i byla kartecza ma na imie emil nie jest ochrzczony ur.10/08/2010 nie wiem jak ale pamietam to i do tego wzielam tego bobasa i sobie zabralam jak swoje doslownie szukam caly dzien znaczenia snu i nigdzie nie ma:-)imie emil tez mi sie podoba moze przekupie mojego marcina i wkoncu sie zdecyduje albo alan