reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Tak, z tym że u mnie naturalne starania więc trochę inna historia. A Morticie znam z wątku grudniowe mamy z którym musiała się pożegnać, niestety... 😔
Tak właśnie było…
Ale w tym roku zamierzam być znowu Grudnioweczka 😎❄️

Season 5 Cereal GIF by Friends

Tak właśnie było…
Ale w tym roku zamierzam być znowu Grudnioweczka 😎❄️

Season 5 Cereal GIF by Friends
Ja w zeszłym roku październikowe chce być znowu ;)
Drugi dzisiaj dzień po transferze ale nic nie czuje... w ogóle po transferze miałam wrażenie jakby to wszystko wypadło, bo lekarz robił jakiś próbny transfer później właściwy. Też tak miałyście?
Wiem że to nie możliwe żeby wypadło, jeszcze kazał mi z nogami zgiętymi wyżej siedzieć przez 10 minut a embriolog nie pozwoliła podnosić głowy podczas transferu, żeby nie napisać brzucha.

Drugi dzisiaj dzień po transferze ale nic nie czuje... w ogóle po transferze miałam wrażenie jakby to wszystko wypadło, bo lekarz robił jakiś próbny transfer później właściwy. Też tak miałyście?
Wiem że to nie możliwe żeby wypadło, jeszcze kazał mi z nogami zgiętymi wyżej siedzieć przez 10 minut a embriolog nie pozwoliła podnosić głowy podczas transferu, żeby nie napisać brzucha.
Za pierwszym razem bałam się że wysikam i trzymałam z 3 h po transferze😅
U mnie w klinice nawet nie kazali leżeć, transfer 5 minut i nara

Ja za każdym razem leżałam z nogami w górze z 10 minut :)

Tak. Też był próbny. Jest robiony po to, żeby lekarz tam wszystko oczyścił, sprawdza czy wszystko jest w porządku żeby kropek miał wygodnie :D
Ja się tylko stresowałam iść sikać już po transferze jakby to coś mialo zepsuć ale głupi mózg swoje robi :D

reklama
Tak. Też był próbny. Jest robiony po to, żeby lekarz tam wszystko oczyścił, sprawdza czy wszystko jest w porządku żeby kropek miał wygodnie :D
Ja się tylko stresowałam iść sikać już po transferze jakby to coś mialo zepsuć ale głupi mózg swoje robi :D
Ja się bardziej stresowałam czy mam na tyle pełny pecherz ale chyba lekarz widział. Kazali mi się wysikac bo tak miałam pełny pecherz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry