• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

In vitro 2024 - refundacja

ja w dniu transferu miałam progesteron 12 z kawałkiem. Ale nie wiem, czy to dobrze, czy źle, u mnie w klinice nikt na to nie patrzył 😂 zrobiłam go na własną rękę. Nikt nie dołożył leków. Ten transfer właśnie zaczyna mnie kopać w brzuchu 😂
Trochę mnie pocieszyłaś i uspokoiłaś ale mam nadzieję że ich normy nie przeszkodzą w transferze...😓

reklama
dość szybko z tego co pamiętam, ale nie pamiętam tak konrketnie :/
Ja zawsze przed okresem mam plamienia, i dzisiaj jestem 4 dni po punkcji dostałam plamienie i wychodzi ze 7 dni po punkcji będę mieć okres 😳 to w ogóle inaczej niż zakładałam… ja myślałam że to tak jak normalnie po owulacji jakieś 11-12 dni (mam dość krótką fazę lutealna)…

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry