Ja już po transferze, dostałam dodatkowo 3x dziennie tabletki z progesteronem dodatkowo![]()
Powodzenia, niech Kropek się trzyma
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już po transferze, dostałam dodatkowo 3x dziennie tabletki z progesteronem dodatkowo![]()
Wlasnie tak to jest z okresem,nie wiadomo kiedy, może być tak że poplamisz i przyjdzie za kilka dni dopiero ..Trzymam kciuki za Ciebie i kropeczka
Dziękuję kurczę wiecie zestresowałam się bo mam jutro lot powrotny i myślałam że za tydzień wrócę do Polski na wizytę (mam przyjść na początku miesiączki) a tu się może okazać że nie mam po co lecieć![]()
Chyba wrócę jutro do domu bo na razie plamienie najwyżej czeka mnie 180 dni dookoła świata i będę lecieć z przesiadkami bo na początku tygodnia mam kiepskie połączenieWlasnie tak to jest z okresem,nie wiadomo kiedy, może być tak że poplamisz i przyjdzie za kilka dni dopiero ..
W 5. dniu po punkcji.Jak szybko po punkcji dostałyście miesiaczke ???
a teraz kto będzie?Zaszłam zaraz po punkcji (nie doczekałam miesiączki) i jestem w 32tc. Więc zawsze jest szansa.
Starsze córki z in vitro.
Trzecia panna.a teraz kto będzie?pozdr
![]()