• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Trzymam kciuki za Ciebie i kropeczka

Dziękuję kurczę wiecie zestresowałam się bo mam jutro lot powrotny i myślałam że za tydzień wrócę do Polski na wizytę (mam przyjść na początku miesiączki) a tu się może okazać że nie mam po co lecieć 😳
Wlasnie tak to jest z okresem,nie wiadomo kiedy, może być tak że poplamisz i przyjdzie za kilka dni dopiero ..

Dziewczyny czy pamiętacie czy po transferze miałyście drapanie w gardle,zaschnięte,chrypę i lekki katar,uczucie zatkanego nosa ? Czytalam że to może być od dużych dawek progesteronu ale chcę znać wasze doświadczenie a nie pamiętam jak to było w poprzednim 🙈
Biorę 3x dziennie cyclogest,3x dziennie progesterone besins i 1 raz zastrzyk...

Dziewczyny czy pamiętacie czy po transferze miałyście drapanie w gardle,zaschnięte,chrypę i lekki katar,uczucie zatkanego nosa ? Czytalam że to może być od dużych dawek progesteronu ale chcę znać wasze doświadczenie a nie pamiętam jak to było w poprzednim 🙈
Biorę 3x dziennie cyclogest,3x dziennie progesterone besins i 1 raz zastrzyk...
Raczej nie wiązałabym tego z suplementacją progesteronu. Sam "przytkany" i suchy nos może być w ciąży tak po prostu w wyniku ogólnych zmian hormonalnych. Miałam akurat taki objaw przez cały okres obu ciąż, a w pierwszej nie suplementowałam progesteronu w ogóle, a w drugiej brałam jeszcze większą dawkę niż Ty aktualnie.

Raczej nie wiązałabym tego z suplementacją progesteronu. Sam "przytkany" i suchy nos może być w ciąży tak po prostu w wyniku ogólnych zmian hormonalnych. Miałam akurat taki objaw przez cały okres obu ciąż, a w pierwszej nie suplementowałam progesteronu w ogóle, a w drugiej brałam jeszcze większą dawkę niż Ty aktualnie.
Mi akurat zaczęło się nazajutrz wieczorem po transferze więc na pewno to nie objaw ciąży...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry