Hermeneg
Fanka BB :)
Ja już po transferze, dostałam dodatkowo 3x dziennie tabletki z progesteronem dodatkowo![]()
Powodzenia, niech Kropek się trzyma
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już po transferze, dostałam dodatkowo 3x dziennie tabletki z progesteronem dodatkowo![]()
Wlasnie tak to jest z okresem,nie wiadomo kiedy, może być tak że poplamisz i przyjdzie za kilka dni dopiero ..Trzymam kciuki za Ciebie i kropeczka
Dziękuję kurczę wiecie zestresowałam się bo mam jutro lot powrotny i myślałam że za tydzień wrócę do Polski na wizytę (mam przyjść na początku miesiączki) a tu się może okazać że nie mam po co lecieć![]()
Chyba wrócę jutro do domu bo na razie plamienie najwyżej czeka mnie 180 dni dookoła świata i będę lecieć z przesiadkami bo na początku tygodnia mam kiepskie połączenieWlasnie tak to jest z okresem,nie wiadomo kiedy, może być tak że poplamisz i przyjdzie za kilka dni dopiero ..
W 5. dniu po punkcji.Jak szybko po punkcji dostałyście miesiaczke ???
a teraz kto będzie?Zaszłam zaraz po punkcji (nie doczekałam miesiączki) i jestem w 32tc. Więc zawsze jest szansa.
Starsze córki z in vitro.
Trzecia panna.a teraz kto będzie?pozdr
![]()
Raczej nie wiązałabym tego z suplementacją progesteronu. Sam "przytkany" i suchy nos może być w ciąży tak po prostu w wyniku ogólnych zmian hormonalnych. Miałam akurat taki objaw przez cały okres obu ciąż, a w pierwszej nie suplementowałam progesteronu w ogóle, a w drugiej brałam jeszcze większą dawkę niż Ty aktualnie.Dziewczyny czy pamiętacie czy po transferze miałyście drapanie w gardle,zaschnięte,chrypę i lekki katar,uczucie zatkanego nosa ? Czytalam że to może być od dużych dawek progesteronu ale chcę znać wasze doświadczenie a nie pamiętam jak to było w poprzednim
Biorę 3x dziennie cyclogest,3x dziennie progesterone besins i 1 raz zastrzyk...
Mi akurat zaczęło się nazajutrz wieczorem po transferze więc na pewno to nie objaw ciąży...Raczej nie wiązałabym tego z suplementacją progesteronu. Sam "przytkany" i suchy nos może być w ciąży tak po prostu w wyniku ogólnych zmian hormonalnych. Miałam akurat taki objaw przez cały okres obu ciąż, a w pierwszej nie suplementowałam progesteronu w ogóle, a w drugiej brałam jeszcze większą dawkę niż Ty aktualnie.
Może się po prostu przeziębiłaś, to, że był tarnsfer nie znaczy, ze wszystkie objawy są związane tylko z nimMi akurat zaczęło się nazajutrz wieczorem po transferze więc na pewno to nie objaw ciąży...