U
użytkowniczka 212
Gość
Wiesz, ilość ilością, ale jakość jajek jest ważniejsza przy ivf.Dzięki za odpowiedź
Kurla, to przy moim powinni mi powiedzieć żebym się modliła o cud a nie podchodziła do in vitro![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz, ilość ilością, ale jakość jajek jest ważniejsza przy ivf.Dzięki za odpowiedź
Kurla, to przy moim powinni mi powiedzieć żebym się modliła o cud a nie podchodziła do in vitro![]()
Wiesz, ilość ilością, ale jakość jajek jest ważniejsza przy ivf.
Hajs musi się zgadzać..Jeez, skąd oni biorą takie chore ceny?!![]()
nie, tylko przed pierwszą robiłam. No ale lepsze na pewno nie jest@LadyCaro miałaś powtarzane AMH przed tą procedurą?
To byś się mogła zdziwićnie, tylko przed pierwszą robiłam. No ale lepsze na pewno nie jest![]()
No właśnie. Ja z każdym kolejnym pomiarem mam większe. 2 lata temu miałam jakoś 2,02, przed pierwszą stymulacją ~3,5, a teraz przed kolejną 4,55.To byś się mogła zdziwić![]()
Ja tak samo, zaczynałam w 2022 r. od 2.87 ng, potem 3.25 ng, teraz 4,3 ng. Od czego to zależy, że niektórym z nas rosnie, a niektórym spada, nie mam pojęciaNo właśnie. Ja z każdym kolejnym pomiarem mam większe. 2 lata temu miałam jakoś 2,02, przed pierwszą stymulacją ~3,5, a teraz przed kolejną 4,55.