Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zależy co to są za badania. Badania wymagane do wykonania procedury ivf są darmowe np. wymazy, biocenoza, różyczka, amh itpDziewczyny mam pytanie, naiwne..jak jestem w klinice x która dała skierowanie na badania (cześć refundowana) to czy jak wykonam je w klinice y mogę jakimś cudem za nie nie płacić...?
Dziewczyny mam pytanie, naiwne..jak jestem w klinice x która dała skierowanie na badania (cześć refundowana) to czy jak wykonam je w klinice y mogę jakimś cudem za nie nie płacić...?
Jak masz podpisane papiery do IVF w klinice X to inna klinika w ramach refundacji nie przeprowadzi tobie tych badań. Zrobi, ale prywatnie. Klinika Y nie ma żadnego interesu (jeśli to legalne) prosić klinikę X o zwrot kosztów, a klinika X zwrot do MZZależy co to są za badania. Badania wymagane do wykonania procedury ivf są darmowe np. wymazy, biocenoza, różyczka, amh itp
A no tak, coś źle doczytałam. Badania w ramach jednej kliniki są darmowe. Moge też podpowiedzieć że jeśli ma się Luxmed i skierowanie w wersji papierowej to można u nich próbować zrobić.Jak masz podpisane papiery do IVF w klinice X to inna klinika w ramach refundacji nie przeprowadzi tobie tych badań. Zrobi, ale prywatnie. Klinika Y nie ma żadnego interesu (jeśli to legalne) prosić klinikę X o zwrot kosztów, a klinika X zwrot do MZ
No właśnie..Odnośnie kosztów - ja nie liczyłam, aby się nie denerwować …
Niby jedna stymulacja, a poszła standardowa kwota.
Później trzy transfery na cyklu sztucznym - największy kasowyjadacz to progresteron.
Najwiecej pieniędzy na raz zostawiłam przy 3 podejściu jak zapłaciłam 600 zł w aptece
Doliczyć jeszcze bym musiała 3x Atosiban
Czy coś jeszcze, nie pamietam![]()
Tak.. jeśli dojedzie z Chorwacji na czasTrzymam kciukidr W będzie robił transfer?
U mnie 7 dpt nadal biało.
Beta w czwartek to tylko formalność.
Ja słyszałam że już wczoraj miał wrócićTak.. jeśli dojedzie z Chorwacji na czas![]()