reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
No to rzeczywiście różnica diametralna w wynikach hodowli. Dobrze wiedzieć że jest nadzieja 🙂 Ja z 2 procedur w innej klinice 0 blastek... Przenoszę się do N. i liczę że będzie lepiej. A jak myślisz co wpłynęło na taką poprawę wyników, było coś konkretnie zmieniane w stymulacji czy kwestia embriologów?
Badałaś to c. kierunkowe?
A gdzie byłaś wcześniej?
ja tez polecam nam sie udało obecnie jestem w 8t+5d nie było łatwo, ale zdecydowalismy sie na ta klinikę i lekarza z polecenia. I od początku wiedziałam że maja bardzo dobrych embrologów.

Dziewczyny, może któraś coś powiedzieć o klinice w Rzgowie k Łodzi ? Myślę o zmianie i zbieram info. Chociaż mój stary wolałby zostać tu gdzie jesteśmy i tak kminie teraz🤔

Ja w całej pierwszej procedurze płaciłam tylko za leki. Nie wiem ile wyszło, ale myślę że może łącznie z 1.5 tys przy stymulacji i 2 transferach. Posiewów nie robilam przed każdym transferem, ale one chyba mają jakąś ważność, więc liczę się z powtórką, ale to w sumie też jest w cenie. Dziwne @J_baby że tyle płacisz. Ja jestem w Bocianie. Czy to zależy od kliniki??
My w N.vum. Posiewy przed każdym transferem nierefundowane. Może tak sobie klinika wymyśliła. Dopytam w sumie. Wirusy w refundacji. Leki. My robiliśmy odkąd jesteśmy w N. płatna histeroskopie, biopsję endo, immunologiczne u doc. Przed stym robiliśmy badania bo się pokończyły i też przed refundacja to płaciliśmy za wszystko. Plus dojazdy ponad 300km.

reklama
Do góry