reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

ja za pierwszym razem czułam, że się udało. Nie udało się. Za drugim czułam, że się nie udało. Nie udało się 🫠 😂 reguły nie ma. Więc to, że nic nie czujsz nic nie znaczy :)
Niby to człowiek wie a nadal te same błędy popełnia. Te lata walki z niepłodnościa widocznie w tym temacie nic mnie nie nauczyły 🫣

reklama
jestem dobrej myśli i trzymam kciuki ❤️

Ja dziś 4 dpt i robiłam pierwszą morfologię dla Paśnika ale nie miałam psychy zrobić bety. Masz jakisś objawy? Ja totalnie nie i uważam że sie nie udało. Dodatkowo ten progesteron... cykl sztuczny i tylko 22 a w dniu transferu bylo 24. Dzis caly dzien popłakuje ze sie nie udało :(

Nie uwierzę w objawy w 4dpt 😀
Często dziewczyny się źle czują po progesteronie. Mnie raz bolał brzuch jak na okres i był nieudany potem brzuch bolał i był udany. Nie ma co świrować.
Ja miałam do transferu luteinę 3x2 tabletki po 200 mg i progesteron wyszedł około 20, lekarz dołożył 3x utrogestan i 2 besins i dopiero wskoczył na 40 😅potem zeszliśmy z besins, utrogestanu a luteinę brałam do konca 1 trymestru

W dniu transferu, naturalny.
To u mnie wyglądało to tak że ze przy pierwszym transferze miałam naturalny to w dniu transferu miałam 90 próg a 2 kolejne miałam na sztucznym przy 3x progesteron besins I 2x urogestran to w dniu transferu miałam na poziomie 6. I zawsze wieczorem po transferze lekarz lub położne dzwonili o niskim progesteronie i wystawiali receptę na prolutex (przy drugim podejściu 1x dziennie a przy trzecim podejściu 2 razy dziennie) ale szczerze nie wiem na jakim poziomie byl w późniejszym czasie po transferze po dodaniu tych leków bo nie badałam (a raz się zapytałam lekarza czy zbadać progesteron później to powiedział że nie)

Daję znać, że u mnie 5dpt i krew z samego rana pobrana - beta zawrotne 5,15 🥹proszę nie puszczać dalej kciuków, bo na tym etapie byliśmy już trzy razy. Oby tym razem kropek został do końca ❤️🤞
Trzymam kciuki!
Mogę wiedzieć jakiej klasy były Wasze transferowane zarodki i ten teraz..?
🥰

reklama
Do góry