Ann2907
Fanka BB :)
24Pięknie kochana a który to dzień po transferze ?rośnij maluchu zdrowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
24Pięknie kochana a który to dzień po transferze ?rośnij maluchu zdrowo
A no właśnie, jeszcze warto dodać, że u mnie ciąża była bezproblemowa, mimo podeszłego wieku i marnych prognoz na etapie kwalifikacji do ivf a pacholę ma już 4 lata. Trzymam kciuki@kaszmirka gratulacje! Jestem żywym przykładem, że takie cuda się zdarzająMiałam podchodzić w styczniu do stymulacji, ale nie doczekałam się okresu
Aktualnie 21 tc.
Jeszcze @Myszko miała taki przypadek
Każdej tutaj z Was życzę takiego cuduBardzo na to zasługujecie!
I mnie przez całą ciąże mdłości non stop ale bez haftowania. Ale przeważnie przechodzi w drugim trymestrze.Dziewczyny, w którym tygodniu przeszły wam takie mega uporczywe mdłości ? Targa mną cokolwiek zjem, nawet suchy chleb mi nie wchodzi. Jak było u was ?
Ja chyba tak mam ;-( z synem całą ciążę- mdłości + wymioty... a teraz mdłości (całodniowe!) + wymioty nawet po suchym chlebie...I mnie przez całą ciąże mdłości non stop ale bez haftowania. Ale przeważnie przechodzi w drugim trymestrze.
Przypominam że annn wyszła kreska 3 dptJestem 3 dpt, i czuje ze wychodzi mi opryszczkatak miewam czasem. To chyba nie ma wpływu żadnego??
Kiedy planujesz zrobic test ?Jestem 3 dpt, i czuje ze wychodzi mi opryszczkatak miewam czasem. To chyba nie ma wpływu żadnego??
Mi po transferze wyskoczyły 3 opryszczki! SerioJestem 3 dpt, i czuje ze wychodzi mi opryszczkatak miewam czasem. To chyba nie ma wpływu żadnego??
Przypominam że annn wyszła kreska 3 dptteż miałaś 6dniowy zarodek?
kiedy testujesz?
![]()
hehe, wiem…. Ta 6 dniowa, wykluta blastocysta.Kiedy planujesz zrobic test ?