reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@kaszmirka gratulacje! Jestem żywym przykładem, że takie cuda się zdarzają 😉 Miałam podchodzić w styczniu do stymulacji, ale nie doczekałam się okresu ✌🏻Aktualnie 21 tc.
Jeszcze @Myszko miała taki przypadek 🙂

Każdej tutaj z Was życzę takiego cudu ❤️ Bardzo na to zasługujecie!
A no właśnie, jeszcze warto dodać, że u mnie ciąża była bezproblemowa, mimo podeszłego wieku i marnych prognoz na etapie kwalifikacji do ivf a pacholę ma już 4 lata. Trzymam kciuki ✊🏻🍀

Jestem 3 dpt, i czuje ze wychodzi mi opryszczka🙈 tak miewam czasem. To chyba nie ma wpływu żadnego??
Mi po transferze wyskoczyły 3 opryszczki! Serio 😅 ledwo buzię otwierałam by umyć zęby
Może to dobry znak 🤞
Ale tak serio to osobiście nie upatrywałam w tym żadnego znaku, nie wiem jak Tobie ale mi tak raz na 3 miesiące opryszczka wyskakuje (choć 3 w tym samym czasie to nie pamiętam)

reklama
Przypominam że annn wyszła kreska 3 dpt 😅też miałaś 6dniowy zarodek?😄kiedy testujesz?🥰
Kiedy planujesz zrobic test ?
hehe, wiem…. Ta 6 dniowa, wykluta blastocysta.
Jestem na grupach na msngr, gdzie wczoraj i dziś dziewczyny w 4 dpt/ 5dpt już miały cienie.
Ja planuje… we wtorek. Jeżeli wytrzymam. Na czwartek mam dla kliniki zrobić bhcg, więc bedzie to jakby… przyrost. Powiem szczerze ze przeorały mnie te starania tak mocno, że przy pierwszym transferze boję się tych chwil kiedy coś się pojawi… a okaże się Biochem… albo nic i będę się nakręcać, że jest czas jeszcze, że wcześnie itp. Po prostu się boję…. 🙈

Do góry