Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kiedy najbliższą wizyta?? Zaraz dopisze do kalendarzaMy już po wizycie. Jestem obstawiona lekami (gonapeptyl, estrofem, oestrogel). Transfer ok. 7 maja. Miałam nadzieję, że już nie będzie zastrzyków.![]()
Lepiej zastrzyki i pełen sukcesMy już po wizycie. Jestem obstawiona lekami (gonapeptyl, estrofem, oestrogel). Transfer ok. 7 maja. Miałam nadzieję, że już nie będzie zastrzyków.![]()
Daj znać koniecznieDzień dobry w piątek, ja wybieram się kontrolnie na badanie bety, chodz wiem że nic z tego... juz przyjaciel przypaletal się na mej buzii w poniedziałek jadę do kliniki po dalsze wskazówki, pewnie na początek tapsy, później @ i stymulacja. 24 jadę na badania do Łodzi i się nie poddajemy.
Bo do póki walczysz jesteś zwycięzca
Tym co siedzą w krzakach zapraszam do wyjawienia się, tym co mają wizytę życzę dziś powodzenia i pamiętajcie w grupie zawsze raźniejPowodzenia, niech to będzie piękny dzień dla wszystkich
( dla mnie na pewno będzie jak nie śpię od 3
)
Na pewno się gnieździ. Ja się przemeczylam w weekend w ogrodzie i mnie na dole po prawej stronie brzucha bolało, to już panika że hiperstymulacja, skręt jajnika itdJezu jaka ta psychika moja durna i głupia jest woczywisicie 2 dni po transferze juz die doszukuje objawów, tu mnie kłuję cos to juz mysle ze dobrze, za mocno zakluje to juz mysle ze zle, nie kłuję to tez ze zle
niech juz ta środa bedzie zeby testowac
Daj znac jak będziesz miała wyniki i tak trzymam kciuki zeby to całkiem bezobjawowo ciaza jednak bylaDzień dobry w piątek, ja wybieram się kontrolnie na badanie bety, chodz wiem że nic z tego... juz przyjaciel przypaletal się na mej buzii w poniedziałek jadę do kliniki po dalsze wskazówki, pewnie na początek tapsy, później @ i stymulacja. 24 jadę na badania do Łodzi i się nie poddajemy.
Bo do póki walczysz jesteś zwycięzca
Tym co siedzą w krzakach zapraszam do wyjawienia się, tym co mają wizytę życzę dziś powodzenia i pamiętajcie w grupie zawsze raźniejPowodzenia, niech to będzie piękny dzień dla wszystkich
( dla mnie na pewno będzie jak nie śpię od 3
)
Przykro mi, ale nastawiaj się jak wcześniej, nie poddawaj siętak jak mówiłam, beta 2,3.... nie udało się