• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ale tu cisza dziś. Jak się czujecie?
Ja naprawdę fatalnie znoszę stymulację i czekam z utęsknieniem na koniec 🥲 Boli mnie już wszystko, mam mega nudności, wczoraj doszły do tego jeszcze zawroty głowy i takie jakby mroczki przed oczami. Modlę się żeby faktycznie punkcja była w piątek, jak zakładaliśmy pierwotnie 🙏
Wyjątkowo ciężko przechodzisz tą stymulację… miejmy nadzieję, że za ten trud będzie mnóstwo zdrowych i silnych komórek! 😁

reklama
🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy duzooo cierpliwość 😍😍😍❤️

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

12.05 - Monitoring stymulacji @laura_palmer
Za jajca , co by pięknie rosly i lekarz ustalil termin punkcji 😍😍❤️🤞🤞🤞 Dawaj znac po wizycie ❤️❤️🤞

13.05 - punkcja @JestemMama!
15.05 - beta @MałaMi81
19.05 - Wizyta w klinice @Fok123
01.06 - Imunolog @JestemMama!

wychodzimy z za krzaków, razem zawsze razniej ❤️❤️

ja mam dola od wczoraj i boje sie ze nic z mojej stymulacji nie bedzie ... pierwszy raz wynik Estriadolu nie rowna sie z tym co mam na usg ... no nic jutro decydujacy dzien , dzien punkcji ....

Ja dziś ostatnia tabletka antykoncepcyjna. Od kilku dni biorę zastrzyki z gonapeptylu. Czy wy też to braliście i bolały was te zastrzyki? Ja je odczuwam bardziej te zastrzyki niz te, które brałam do stymulacji.

Ja dziś ostatnia tabletka antykoncepcyjna. Od kilku dni biorę zastrzyki z gonapeptylu. Czy wy też to braliście i bolały was te zastrzyki? Ja je odczuwam bardziej te zastrzyki niz te, które brałam do stymulacji.
Hi, pisałam o gonapeptylu jakieś dwa tyg. temu. Fatalne te zastrzyki, bolesne i tępe igly. 🤦🏼‍♀️ Podobnie jak prolutex, który teraz biorę, ale da się przeżyć. 😉 Powodzenia! 🤗

Dziewczyny, ja dzisiaj nieśmiało zrobiłam pierwszy test. 7dpt. Pierwszą betę może zrobię jutro…

Załączniki

• IMG_7142.jpeg
    IMG_7142.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 16
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry