Pampersy rozmiar 5, wcześniej Premium Care a teraz Active Baby. Pantsy mniej bo nam przeciekaly. Lubiłam tez Huggies ale są droższe i trudniej dostac. U nas kompletnie sie nie sprawdzily inne marki, Dady po wypelnieniu moczem twarde jak decha, Lupilu przeciekaly, te z Rossmanna gorsza chlonnosc. A bambusowe to już tragedia, chlonnosc zero.@Melapola , którego rodzaju pampersów używasz?
reklama
Huggies to też ekstra care? Bo na allegro trochę taniej znalazłam ale inne .Pampersy rozmiar 5, wcześniej Premium Care a teraz Active Baby. Pantsy mniej bo nam przeciekaly. Lubiłam tez Huggies ale są droższe i trudniej dostac. U nas kompletnie sie nie sprawdzily inne marki, Dady po wypelnieniu moczem twarde jak decha, Lupilu przeciekaly, te z Rossmanna gorsza chlonnosc. A bambusowe to już tragedia, chlonnosc zero.
Załączniki
Ja mialam Huggies extra care, tych nie znam, moze to bardziej budzetowa linia tak jak mają Pampersy.Huggies to też ekstra care? Bo na allegro trochę taniej znalazłam ale inne .
Kasialucky
Fanka BB :)
10 dni ale to zleciało !!!@Kasialucky Jak u Ciebie?
W czwartek mam wizytę już ostatnia przed cc. W zasadzie do cc zostało mi 10 dni. Czuję się jak wieloryb i zaczynam rozumieć jaki organizm jest mądry że pod koniec to już bardziej chcemy pozbyć się brzucha niż boimy się porodu. 8 miesiąc to był jeszcze luzik a teraz to ja już jakaś inwalidka jestem![]()
Zaraz będziesz tulić dzieciątko

Dobrze że upały zelżały bo miałabyś ciężej
A u nas .. lekkie zniany
Zrobili nam endoskopie- z której wynika że nie mamy zwężenia przełyku i kolejnego dnia na obchodzie stwierdzali że mam względnie zDrowe dziecko

Aby tam się rozjaśniać bo tu blokujemy miejsce .
Po obchodzie zaczęłam rozkminiac .. że czemu mnie nie przeniosą bliżej domu ..
bo wiecie od lutego leżałam na patologii i mąż codzinnie do tego Krk dojeżdżał … a teraz do dziecka i do mnie.
Poprosiłam lekarkę na rozmowę ,przyszła jakaś której wogole nie kojarzyłam z oddziału
Ona do mnie że za późno o tym mówię - czemu nie wspomniałam na obchodzie że już weekend że mój szpital nie będzie Chciał tak problematycznego pacjenta … i że później wróci z info jak pogada z szefem. Po chwili poprosiłam drugą lekarkę którą złapałam przy dyżurce mówiąc że do tej pierwszej nie mam zaufania .. i bardzo proszę ją o pogadanie z Szefem albo sama pójdę wypisując się na zadanie i prosto z krk pojadę z Dzieckiem do Rzeszowa
Słuchajcie .. 10 min

Dało się ? Dało ! Jednak intuicja mnie nie zawodzi
I tym sposobem Jesteśmy tu od piątku
I taki progres młody zrobił ze za całe 2 tyg tyle nie zrobił co w Prokocimiu ! Bo tam tylko sonda i sonda - jeden lekarz : proszę karmić dziecko butelką a co nie zje to podać sondą a drugi tylko sonda bo byliście na intensywnej i nie chcemy powtórki …
Jeden kazał karmić go co 2h przyszedł drugi - że jednak co 3h.
I bądź tu mądrym
Teraz od przyjazdu Zjada na raz 50 ml ze dwa razy trafiło się 60 ml
Lekarze mówią że może po weekendzie wyjdziemy

O jejku jakie zmiany! Rewelacja!!! Czyli wszystko się dało i okazało się że jest w miarę ok! Zobaczysz jaki progres zrobi w domu! Daj znać jak Was wypuszcza!!! Bardzo się cieszę!10 dni ale to zleciało !!!
Zaraz będziesz tulić dzieciątko
Dobrze że upały zelżały bo miałabyś ciężej
A u nas .. lekkie zniany
Zrobili nam endoskopie- z której wynika że nie mamy zwężenia przełyku i kolejnego dnia na obchodzie stwierdzali że mam względnie zDrowe dzieckoi że zaraz przenoszą nas na zwykły oddział pediatryczny
Aby tam się rozjaśniać bo tu blokujemy miejsce .
Po obchodzie zaczęłam rozkminiac .. że czemu mnie nie przeniosą bliżej domu ..
bo wiecie od lutego leżałam na patologii i mąż codzinnie do tego Krk dojeżdżał … a teraz do dziecka i do mnie.
Poprosiłam lekarkę na rozmowę ,przyszła jakaś której wogole nie kojarzyłam z oddziału
Ona do mnie że za późno o tym mówię - czemu nie wspomniałam na obchodzie że już weekend że mój szpital nie będzie Chciał tak problematycznego pacjenta … i że później wróci z info jak pogada z szefem. Po chwili poprosiłam drugą lekarkę którą złapałam przy dyżurce mówiąc że do tej pierwszej nie mam zaufania .. i bardzo proszę ją o pogadanie z Szefem albo sama pójdę wypisując się na zadanie i prosto z krk pojadę z Dzieckiem do Rzeszowa
Słuchajcie .. 10 mini już miałam zgodę prof z Rzeszowa na przyjęcie i ogarnięty transport (karetkę)
Dało się ? Dało ! Jednak intuicja mnie nie zawodzi
I tym sposobem Jesteśmy tu od piątku
I taki progres młody zrobił ze za całe 2 tyg tyle nie zrobił co w Prokocimiu ! Bo tam tylko sonda i sonda - jeden lekarz : proszę karmić dziecko butelką a co nie zje to podać sondą a drugi tylko sonda bo byliście na intensywnej i nie chcemy powtórki …
Jeden kazał karmić go co 2h przyszedł drugi - że jednak co 3h.
I bądź tu mądrym
Teraz od przyjazdu Zjada na raz 50 ml ze dwa razy trafiło się 60 ml
Lekarze mówią że może po weekendzie wyjdziemy![]()

A jak leczenie Ani?Ja mialam Huggies extra care, tych nie znam, moze to bardziej budzetowa linia tak jak mają Pampersy.
Uszy chyba lepiej, ciezko ocenic. Szukam nadal dobrego laryngologa… Dzisiaj zaczynamy terapię integracji sensorycznej, neurologopeda we wtorki… intensywnie bedzie. Ale damy rade.A jak leczenie Ani?
hatszepsut2023
Zaciekawiona BB
Napiszę polecajke na privUszy chyba lepiej, ciezko ocenic. Szukam nadal dobrego laryngologa… Dzisiaj zaczynamy terapię integracji sensorycznej, neurologopeda we wtorki… intensywnie bedzie. Ale damy rade.
reklama
Nie wiem czy widziałaś ale fajną cenę mają teraz pampersy w KauflandziePampersy rozmiar 5, wcześniej Premium Care a teraz Active Baby. Pantsy mniej bo nam przeciekaly. Lubiłam tez Huggies ale są droższe i trudniej dostac. U nas kompletnie sie nie sprawdzily inne marki, Dady po wypelnieniu moczem twarde jak decha, Lupilu przeciekaly, te z Rossmanna gorsza chlonnosc. A bambusowe to już tragedia, chlonnosc zero.
Załączniki