• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

in vitro z komórką dawczyni

A bierzesz w ciąży żelazo? Ja miałam zlecony Feroplex do picia i on genialnie mi regulował wypróżnienia a tez miałam zaparcia. Inne preparaty zelaza nasilają problem, ten jeden odwrotnie. Jeśli nie masz wskazań do zelaza to kup w aptece Forlax. Bez recepty. To preparat w saszetkach który się nie wchłania. Możesz go stosować w ciąży. Jeśli jedna dziennie nie pomoże to zwiększ nawet do 3-4.
Biore zelazo, bo mialam niski wynik. Czy Feroplex moge ? Wyczytalam
o kiślu z siienia lnianego na poprawę, chwytam sie czego mogę....

reklama
reklama
Jak szalona! Ma prawie 2 miesiące i już wyrosła z rozmiaru 50 :) ja wiem ze jej kosmiczna waga 4,2kg to żaden wyczyn bo dzieci się takie rodzą nawet ale mi się wydaje gigantem już. Tyle ze ma fazę darcia paszczy bez powodu wiec ledwo żyję.
Super! nadgoni wagę za chwilkę , no i ma widac wiele do powiedzenia językiem krzyku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry