Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4.08 był transfer. 11 -sta jak dobrze liczę…Która to doba?
10 doba4.08 był transfer. 11 -sta jak dobrze liczę…
nam staraczkom nie dogodzi.....A nie za wysoka ta beta?
Masz racjenam staraczkom nie dogodzi.....
Zawsze się doszukujemy jakiegoś ALE
Za niska beta -źle
Wysoka......a może jednak coś jest nie tak .......
![]()
Ja 12 dpt miałam 33.30Masz racjeja sprawdziłam swoje bety, nie robiłam akurat w 10 dobie, w 11 mialam 554. Ogólnie jesli na poczatku te przyrosty są wysokie to lepiej rokuje więc się ciesz dasha777 po prostu
sprawdzasz jutro podwajanie? Czy się już umawiasz na usg? Bo jakby nie liczyć to jesteś w 4-5 tyg ciąży
![]()
tak pamietam ten stres! Miałaś mniej niż 10% szans i proszę! Medycyna nie zawsze na szczęście czyta książkiJa 12 dpt miałam 33.30![]()
Z wiekiem ciąży to będzie ciekawe, bo my przedłużyliśmy z lekarzem te pierwszą fazę cyklu żeby zrobić transfer w pierwszy dzień urlopu . Czyli 8.07 miałam ostatnie krwawienie, a 4.08 transfer. Liczę że pan doktor ogarnie te matematykęMasz racjeja sprawdziłam swoje bety, nie robiłam akurat w 10 dobie, w 11 mialam 554. Ogólnie jesli na poczatku te przyrosty są wysokie to lepiej rokuje więc się ciesz dasha777 po prostu
sprawdzasz jutro podwajanie? Czy się już umawiasz na usg? Bo jakby nie liczyć to jesteś w 4-5 tyg ciąży
![]()
No to faktycznie będzie wesołoZ wiekiem ciąży to będzie ciekawe, bo my przedłużyliśmy z lekarzem te pierwszą fazę cyklu żeby zrobić transfer w pierwszy dzień urlopu . Czyli 8.07 miałam ostatnie krwawienie, a 4.08 transfer. Liczę że pan doktor ogarnie te matematykęJutro sprawdzam przyrosty