• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

in vitro z komórką dawczyni

15 dpt
Przyrost 174% a w normie jest 66-100% co 48-72 godz.
U mnie podwaja się co 33 godz a wcześniej było co 38 godz.
Google mówi że powyżej normy i że bardzo dobrze no i że mogą być też bliźnięta.

To by był czad.

Fajnie. Cieszyłabym się ale oczywiście byłoby trudniej 😊😊😊 ale ja sobie zawsze życie konkretnie utrudniam więc to w moim stylu 😆😆😆
Co do tych przyrostów, to i tak nie ogarniam 😵‍💫 ale wygląda na to, że jest fantastycznie… trzymam kciuki za dalsze przyrosty, no i może te cudne bliźnięta! 🤰🏼👯🏼♀️💜💛🩷 Który to Wasz transfer, bo mi umknęło?

reklama
To nasz 6 transfer.
Przedostatni skończył się poronieniem.
Porównując przyrosty to minimum ledwo osiągały i z poziomu 350 spadały.
To masz juz doświadczenie i porównanie… ja jestem totalnie zielona w temacie, a ze lekarz nie jest zbyt rozmowny i ciężko od niego wyegzekwować odpowiedzi na pytania, to czerpie wiedzę z forum. 😐
Tym bardziej trzymam kciuki, żeby to był ten szczęśliwy transfer z podwójnym finałem! 😉🥰

Hi Kataryna83 ☺️ Czuje się super, poza tym że niewyspana, bo pobudkę miałam o 4:30
Transfer przebiegł ok. Embriolog powiedział, zarodek piękny i dobrze rokujący. Leki bez większych zmian, bez gonapeptyl. Betę mam zrobić 15 maja. Teraz tylko czekanie ☺️
A jak u Ciebie, jak się czujesz? Nie masz jeszcze zachcianek na ogórki, truskawki, etc.? 😆
Hej
MałaMi81 jak u ciebie? Robiłaś betę?
Cały czas trzymam kciuki 😊😉

Hi! 😊 To mój 3 dpt. więc chyba trochę za wcześnie na betę. Korci mnie żeby zrobić wcześniej, ale postaram się wstrzymać i uzbroić w cierpliwość 😉 Ty w którym dpt. robiłaś pierwszą?
6.5 doby po transferze- wieczorem, powypiciu dużej ilości wody- wyszła blada kreska. A rano następnego beta 76.

No ale w 3 dobie to za wcześnie. Może jeszcze nie produkować bety.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry